Over mij

Hoi, wat leuk dat je op mijn blog bent terecht gekomen, je bent van harte welkom! Ik ben Nienke en ik ben negentien jaar oud. Op mijn blog deel ik graag mijn gedachtes en probeer ik je op de hoogte te houden van mijn leven en alles wat daarbij komt kijken. Levensstijl dus, maar in het Engels klinkt dat veel fancier, vandaar dat mijn blog Nienkes Lifestyle heet.

Mijn passie ligt al voordat ik een pen vast kon houden bij het verzinnen van verhalen. Inmiddels weet ik niet beter dan dat dit een stukje van mij is. Ik schrijf verhalen op en probeer met mijn woorden een boodschap over te brengen.

Naast het schrijven van verhalen, blog ik sinds mei 2015 hier op mijn persoonlijke blog. Alles wat hier bij komt kijken vind ik onwijs leuk. Zo ben ik me dankzij het bloggen meer gaan interesseren voor fotografie. En naast dit alles lees ik met gemak twee boeken op een dag, waar ik dan vervolgens met liefde over schrijf of discussieer. Met mijn blog hoop ik een beetje van mijn liefde voor deze dingen over te brengen.

Liefs,
Nienke