Toen er nog vlinders waren

09:59


Deze vlinderfoto's schoot ik nog in de zomervakantie, op zo'n hele hete dag waarop de hitte onuitstaanbaar was geworden. Zo eentje waarop je het liefst de hele dag onder een koude douche wil staan. Juist die dagen vond ik heerlijk en gaven mij het echte zomergevoel. Inmiddels ben ik al twee weken lang een student te noemen en is de zomervakantie die voor mij ruim drie maanden duurde echt afgelopen. Dat is even wennen, maar de studie die ik doe is onwijs leuk. Goed, aan het begin van de zomervakantie, had ik een aantal doelen voor mezelf opgesteld. Om nog even terug te kijken op mijn vakantie wil ik daar vandaag op terugblikken.

H A R D L O P E N
"Mijn doel voor het einde van deze zomer is 7,5 kilometer nonstop rennen. En minstens twee keer in de week oefenen."
Don't get me wrong, maar het hardlopen is dus echt compleet mislukt. Aan het begin van de vakantie ging het nog wel, maar naarmate het warmer werd, werd ik ook luier. Geen zin meer om me tot zweten aan toe in te spannen. In plaats daarvan heb ik wel veel gewandeld, want dat houd ik langer vol en daar word ik niet zo moe van.

S C H R I J V EN
"Als het weer een beetje mee zit, kan ik heerlijk buiten gaan zitten en een hoop verhalen schrijven."
In tegenstelling tot het hardlopen, is dit wel een doel wat ik naar tevredenheid gaan afvinken. Ik heb -zoals ik hoopte- een behoorlijke hoeveelheid geschreven aan een langer verhaal, maar ook aan korte stukjes. Ik probeer nu elke dag wat te schrijven en dat bevalt nog steeds prima!

S C H I L D E R E N
"Ik wil meer gaan expirementeren met schilderen."
Ook deze is gelukt! Ik heb een aantal schilderijtjes op canvas geschilderd en dit blijf ik leuk vinden om te doen. Niet per se omdat de schilderijtjes echt mooi worden, maar meer omdat het schilderen zo ontspannend is. Ik vind dit heel fijn om af en toe te doen.B L O G G E N
"Op het gebied van bloggen hoop ik aan het eind van deze vakantie een eigen domein te hebben."
Kijk eens omhoog, daar is hij hoor! En ik vind hem nog steeds prachtig. Verder moet ik zeggen dat ik het bloggen aardig heb volgehouden tijdens te vakantie. Het is voor mij echt een creatieve uitlaapklep geworden en ik denk dat ik niet meer zonder kan. Ook fotograferen heb ik de afgelopen vakantie volop gedaan. Ja, deze is zeker geslaagd. 

L E Z E N
"Misschien ga ik wel aan Harry Potter beginnen."
Ik ben dus serieus aan Harry Potter begonnen! Toen ik dit doel in mei opstelde, geloofde ik zelf niet eens dat ik het écht zou gaan doen, omdat ik het al zo vaak geprobeerd heb. Maar inmiddels ben ik bezig in het vierde boek. Bovendien heb ik ook nog een heleboel andere boeken gelezen, het lezen van verhalen vind ik een van de leukste dingen om te doen.


R O M M E L M A R K T E N   A F S T R U I N E N
"Ik ben al een eeuwigheid opzoek naar een echt oud skateboard en ik hoop veel rommelmarkten en kringloopwinkels te bezoeken."
Geen oud skateboard gevonden, maar de zoektocht houdt stand. En ik geloof dat ik dit doel ook kan afvinken. Ik ben in een aantal kringloopwinkels geweest en ik heb ook een paar rommelmarkten bezocht. Ik vind het echt leuk om tussen oude troep te neuzen en er kleine pareltjes te ontdekken.

Goed, al met al kan ik (op het hardlopen na) dus wel zeggen dat het voor mijn doelen een geslaagde vakantie was. Nu ik weer met school bezig ben, moet ik zeggen dat ik die vrije tijd wel mis. Maar na ruim drie maanden niksen vind ik het stiekem ook wel weer heerlijk om met een studie bezig te zijn.

Hoe was jullie vakantie? 

Liefs,
Nienke

8 opmerkingen

 1. Je domeinnaam is zo vet! Ik zou er ook zo graag ééntje hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn vakantie was lekker hectisch en met het warme weer (wat intussen niet zo warm meer is) heb ik het gevoel in een soort sluimer vakantie gevallen te zijn. Vrijdag m'n eerste toets, dus ik moet toch echt aan de bak:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woehoe proficiat met je eigen domeinnaam! Mijn doel om te gaan lopen in de vakantie is ook gefaald haha; maar ik ga er nu terug mee verder, in de hoop dat het nu wel lukt met het iets draagbaardere weer
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeeej! je eigen domeinnaam! Je vakantie klonk heerlijk! ik ben ook nogal lui geworden in de vakantie! en nu zijn we alweer bezig met school! Kan niet wachten tot de volgende vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk, je eigen domein! Hardlopen is ook echt iets wat ik me heel vaak voorneem om zomers te doen (dan heb ik zomerstop van het voetballen), maar inderdaad.. als het te warm wordt houd ik het ook voor gezien :p Wel super goed dat je al zo ver bent met Harry Potter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt tof dat je een eigen domein hebt, ooit wil ik dat ook. En fijn dat je een paar doelen hebt kunnen bereiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel tof - je domeinnaam. Fijn hé, als je doelen kan afvinken. Geeft altijd zo'n goed gevoel vind ik zelf. Mijn vakantie was trouwens ook heerlijk, ik mis al die vrije tijd echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super tof, je eigen domeinnaam! Gefeliciteerd!! Twee vriendinnen en ik wilde ook beginnen met hardlopen, maar vinden het toch alle drie maar niks haha. We gaan veel liever een stuk wandelen terwijl we ondertussen bijkletsen. Super fijn en wandelen is ook goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen