Oproepje: lezer gezocht

08:00Fictieschrijven is nog steeds een van de dingen die ik het liefst doe. Ik schrijf ellenlange verhalen, verzin ingewikkelde personages en richt hele werelden in. Op het moment komt het nog wel eens voor dat ik 's avonds begin te schrijven, dan na een poosje op de klok kijk en merk dat het al twee uur 's nachts is.

Maar wat voer ik dan die hele nachten uit? Sinds het begin van de zomervakantie schrijf ik aan langer verhaal in het genre contemporary. In het kort gaat het over een jongen die zijn zus verliest en opzoek gaat naar wat er met haar gebeurd is. Inmiddels ben ik op het punt dat ik wil weten of het begin van het verhaal interessant genoeg is om te lezen, dus daarom dit oproepje:

Gezocht
Een lieve proeflezer in de leeftijd vanaf veertien jaar oud, die van lezen houdt en bereid is (eerlijke/kritische) feedback te geven.
Het verhaal is op dit moment slechts in de dertig pagina's lang (en nog niet af), dus veel leeswerk zal het niet zijn.

Wil jij mijn proeflezer zijn? Stuur me dan een mailtje naar nienke@nienkeslifestyle.nl, dan neem ik verder contact met je op. Als er ook maar iets is wat ik voor je terug kan doen, bijvoorbeeld jouw verhaal beoordelen (als je ook schrijft) of wat dan ook, laat het me dan vooral weten.

Alvast bedankt, ik kijk uit naar je mailtje.

Liefs,
Nienke

1 opmerkingen

  1. Hey Nienke,
    Ik heb je artikelen over schrijven gelezen. Zo heerlijk om iemand te "ontmoeten" met dezelfde passie! Ik ben zo blij dat je op mijn blog gereageerd hebt! :)

    Heb je al een proeflezer gevonden?? Want ik ben super benieuwd naar je verhaal en zou het graag voor je lezen. Wie weet kunnen we elkaar helpen en inspireren! Liefs, Ismay!

    BeantwoordenVerwijderen