Een paar favorieten

08:00


Het is alweer juni, de tijd vliegt! Juni gaat de maand worden dat ik hoor of ik geslaagd ben (stress!) en dat ik met volle overtuiging ga genieten van mijn vakantietijd. Alhoewel, ik moet deze maand voor de pabo een geschiedenistoets maken. Verschrikkelijk, moet ik toch nog leren in mijn vakantie. Dat mag de pret niet drukken: hopelijk gaat de zon veel schijnen, kan ik lekker fotograferen en kan ik deze maand weer een heleboel proza schrijven. Buiten schrijven lijkt me nog het ideaalst, dus kom maar op met de zon.

Terugkijkend op de maand mei heb ik de afgelopen week echt de meeste relaxte week ooit gehad. Het niet hoeven denken aan schooldingen is het beste wat me kon overkomen (oké, misschien niet het beste óóit, maar you get the point, right?). Dus ik heb ontspannen, niet te veel gedaan en genoten van de mensen om mij heen. Hier zijn mijn favoriete dingetjes van de maand mei!


1. Alive - Sia
Tijdens het leren van mijn examens was muziek hetgeen wat me er doorheen heeft gesleept. Zo heb ik een hele hoop nieuwe nummers leren kennen - thanks to Spotify. Onder andere ontdekte ik het 'nieuwe' (hij is al uit sinds januari) album van Sia en ik heb het helemaal platgedraaid. Van alle nummers is het nummer 'Alive' absoluut een favoriet geworden.


2. The Crown - Kiera Cass
Mijn guilty pleasure blijft toch echt de Selectieserie van Kiera Cass. Begin mei kwam het laatste deel uit en asdfghj, ik hou van het einde en ben tegelijkertijd verdrietig dat het is afgelopen. Het is in ieder geval een aanrader - net als de rest van de serie.


3. Mijn overgooier
Nou is het weer niet altijd even geweldig geweest de afgelopen maand, maar toch heb ik mijn overgooier (of dungaree dress - maar ik weet niet hoe ik dat moet uitspreken) met veel liefde gedragen. Ik houd van het ding en voorspel dat ik hem de komende tijd ook nog wel blijf dragen.


4. Canvas doeken
Een beetje een rare favoriet, maar de laatste week alleen al heb ik er drie gebruikt. Schilderen op die doeken geeft me toch altijd een soort magisch gevoel. Alsof ik een professioneel schilder ben (ha!). Bovendien zijn ze heel erg goedkoop, dus ze zijn zonder twijfel favoriet.5. Het kleurboek voor volwassen
Dit is iets wat ik weer helemaal heb herontdekt. Het boek heeft een tijdje opgeborgen gelegen, maar ik heb geen spijt dat ik hem weer tevoorschijn heb gehaald. Kleuren is heel erg ontspannend, helemaal als ik buiten zit en vogelgefluit om mij heen hoor. Can do that all day long!

Welk boek heb jij als laatst gelezen?

Liefs,
Nienke

5 opmerkingen

 1. Oh ik ben zo benieuwd naar die boeken serie! Ik zie altijd zoveel foto's voorbij komen van deze boeken, maar ben er eigenlijk nooit aan begonnen. Leuk zo'n spijker jurkje, lijkt me echt een fijn item voor in de zomer. Leuke favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spijkerrokje is zo leuk! En oeh succes met je geschiedenis toets, op youtube staan hele fijne filmpjes over de historische contexten! Echt chill als je even niet de tekst wilt lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne post is dit, zo leuk om dit soort dagboekje te lezen! Ik ben zooooooo fan van de Selectie-serie, hihi, ook echt een guilty pleasure! Leuke foto's allemaal.
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt verslaafd aan dat nummer van Sia, ik vind hem zo mooi! Net als de meeste muziek van Sia. Leuk overzichtje en wat heb je een leuke blog, ik heb hem net pas ontdekt en ga je meteen volgen :D

  BeantwoordenVerwijderen