Mijn zomerdoelen voor 2016

15:30


Woensdag, 15:30 uur, nog een laatste keer check ik of ik wel echt alles heb ingevuld. Dan sta ik op, verzamel al mijn blaadjes en loop langs alle tafeltjes naar voren. Ik lever alles in, maak nog een stop bij mijn tafeltje en loop uiteindelijk de gymzaal uit. Ik eindig bij mijn kluisje en besef me dat ik misschien nooit meer in de gymzaal kom. Het is nu eindelijk tijd om te genieten van de zomervakantie die me al zo lang te wachten stond.

Goed, omdat drie maanden toch wel een behoorlijk lange periode is, leek het mij een goed idee om wat doelen voor deze op te stellen. Zo heb ik in ieder geval iets om te doen, als ik niet hoef te werken. Komen ze:



H A R D L O P E N
Ik zie het al voor me: heerlijk 's ochtends wakker worden door te bewegen en daarna een verkoelende douche nemen. Hoewel het hardlopen me dit jaar nog niet zo geweldig afging (lees: ik had nooit zin), ben ik het van plan deze zomer weer volledig op te pakken. Mijn doel voor het einde van deze zomer is 7,5 kilometer nonstop rennen. En minstens twee keer in de week oefenen. Let's do this! 

S C H R I J V EN
Met alle drukte rondom school had ik amper de tijd om te schrijven. Als het weer een beetje mee zit, kan ik heerlijk buiten gaan zitten en een hoop verhalen schrijven. Dit is stiekem ook hetgeen waar ik het meest naar uitkeek, want schrijven is het allerleukste dat er is.

S C H I L D E R E N
Schilderen is voor mij dé vakantieactiviteit. Sterker nog: ik doe het eigenlijk alleen maar in vakanties. Zo blijft het iets om naar uit te kijken. Heerlijk om nu drie maanden de tijd te hebben om er weer mee te experimenteren!

B L O G G E N
Want ja, het bloggen is er de afgelopen tijd wel een beetje bij ingeschoten. Ook dit ben ik dus weer van plan op te pakken. Fotografie begin ik namelijk steeds toffer te vinden en in het bloggen zelf kan ik toch weer een hoop creativiteit kwijt. And I love that!
Op het gebied van bloggen hoop ik aan het eind van deze vakantie een eigen domein de hebben. Dat is toch nog een beetje een stoute droom van me.

L E Z E N
Ik ben niet zo iemand die boeken heel lang ongelezen in haar boekenkast laat staan: maar op dit moment staan er al een half jaar twee dikke ongelezen boeken op mij te wachten. Die wil ik in ieder geval zo snel mogelijk lezen en daarnaast ben ik van plan om nog een hele hoop meer boeken te gaan lezen. Heeft er iemand nog leuke aanraders? Misschien ga ik wel aan Harry Potter beginnen.


R O M M E L M A R K T E N    A F S T R U I N E N
Ik ben rommelmarkten (en kringloopwinkels) het afgelopen jaar echt heel erg gaan waarderen. Zo heb ik best wel wat vintage kleding, boeken en schilderijtjes kunnen inslaan en het is zo cheap!  Verder ben ik al een eeuwigheid opzoek naar een echt oud skateboard en dat maakt het afgaan van rommelmarkten nóg leuker.


Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Liefs,
Nienke


12 opmerkingen

 1. Ohh , zo leuk dat je er weer bent! Ik zou ook heel graag mijn eigen domeinnaam krijgen lijkt me ook zo tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay, Nien, You're back! Heb je blogjes gemist :) Zo fijn hè dat de examens over zijn, enne waah, een eigen domein, gaaf zeg! (als je hulp nodig hebt, geef je maar een virtuele gil) 💙

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve comment! I'll keep it in mind 💙

   Verwijderen
 3. Zo'n doelen zijn altijd leuk! Succes ermee & vooral genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke plannen! De Harry Potter boeken moet je inderdaad echt eens lezen :)
  Wat fijn trouwens dat je zo vroeg al vakantie hebt! Ik moet nog een maandje wachten (eerst door die examens geraken...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuke doelen! Ik moet ook echt wat doelen stellen voor de vakantie, anders dan doe ik haast niets anders dan werken! Ik weet niet of je de divergent serie kent of de mortal instruments, maar die boeken zijn echte aanraders!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, de mortal instruments ken ik nog niet! Heb er net een beetje naar gegoogled en de serie lijkt me onwijs tof, bedankt voor de leuke aanrader! 💙

   Verwijderen
 6. Leuk lijstje! Ik wil ook meer gaan lezen, maar door de drukte van school is dat er niet echt van gekomen. Maar gelukkig heb ik er nu wel tijd voor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn lijstje :) Heerlijk om eindelijk weer overal tijd voor te hebben in de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen allemaal. Ik wou dat ik kon schilderen... Rommelmarkten bezoeken moet ik ook eens ga doen. Ik zie altijd dat anderen daar de mooiste dingen vandaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh een eigen domein! Echt gaaf!! En rommelmarkten bezoeken lijkt me ook super leuk om te doen. Al die kleine dingen dat ze daar hebben voor een super kleine prijs!

  BeantwoordenVerwijderen