De zon scheen

08:00


Gisteren vielen al mijn lessen uit en had ik een extra dag die ik aan mijn weekend vast kon plakken. Heerlijk en mijn dag werd nog beter toen ik merkte dat het voor de verandering eens niet regende, maar dat het zonnetje bleek te schijnen. Ideaal weer om er op uit te trekken in het nabijgelegen bos en dat alles uiteraard mét mijn camera om mijn nek.Ondanks de aanwezigheid van de zon, was het nog wel aardig koud. Mijn handen had ik beschermd met handschoenen en ondanks dat had ik nog steeds koude vingers. Wat was ik blij toen ik weer thuis was en lekker aan de warme chocolademelk kon. Nou, ik vind het in ieder geval heerlijk dat er weer licht is om vast te leggen en dat mijn natuurfoto's niet meer zo donker worden. Van mij mag de zon elke dag wel schijnen. 

Zijn jullie ook zo blij dat het steeds beter weer wordt?

Liefs,
Nienke

12 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je lessen wegvielen! Ik heb er net een weekje vakantie opzitten hihi. Op zich vind ik herfst en winter foto's eigenlijk leuker dan foto's in de zomer... Ik weet niet, herfst foto's vind ik er altijd zo enorm gezellig uitzien en de winter, nouja het heeft iets. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof dat je lessen waren weggevallen! Je hebt leuke foto's genomen, ze hebben een wanderlustige sfeer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en precies, het was heerlijk zo'n vrije dag :)

   Verwijderen
 3. Ah, wat heerlijk zo'n dagje vrij! Mooie foto's zeg! Ik heb btw heel veel zin om weer een keer samen met jou naar dat bos te gaan (volgend jaar kunnen we zo vaak als we willen, yay!) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat fijn dat je lessen uitvielen! Lijkt me echt zo fijn als je een extra dagje weekend hebt, zodat je zulke mooie foto's kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een awesome foto's! Al zien ze er wel een beetje bekend uit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn hele mooie foto's geworden, misschien moeten we er een keer samen op uit met onze camera's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi altijd als je er zo eventjes op uit kunt gaan en alle tijd hebt om de natuur te bewonderen. En een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi dagje he, levert mooie foto's op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En met het steeds beter wordende weer zie je ook veel vooruitgang in je foto skills! SO PRETTY!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen