Rainy days

17:00

Is de Kerstvakantie net afgelopen, ben ik nét weer een dag naar school geweest, besluit mijn lichaam het tijd te vinden om ziek te worden. En niet zo'n beetje ook, ik heb de ergste buikkrampen achter de rug en heb een hele nacht liggen overgeven (niet overdreven). Terwijl ik dit typ is zit ik zelfs nog uit te zieken in mijn bed. Op de achtergrond hoor ik getik van regendruppels op mijn raam, een beter geluid kan ik me op dit moment niet wensen.

Voordeel aan ziek zijn, is dat ik het me kan permitteren onbeperkt perenijsjes te eten. Ik zit zonder namelijk net zo hard te zweten als iemand die net een marathon achter de rug heeft. Bovendien helpen die dingen tegen mijn droge keel.

Goed, genoeg over mijn waardeloze toestand. 2016 is dan niet begonnen zoals ik het gehoopt, maar ik kom er wel weer bovenop. Nog vóórdat ik ziek werd (en het toevallig ook regende), had ik een creatieve bui, waarin ik in een donkere kamer wat met mijn camera aan het spelen was. Resultaat: ik weet nu eindelijk wat een woord als 'ISO' betekent en hoe ik die onzin moet aanpassen. Verder heb ik die dag een grote liefde ontwikkelt voor de zelfontspanner. Zonder dat was ik nergens geweest. Aanschouw: mijn hoofd.
Hebben jullie ook zo'n hekel aan ziek zijn?

Liefs,
Nienke

15 opmerkingen

 1. Heel veel liefde voor je foto's. Echt wauw, Nien! Ik haat ziek zijn ook heel erg, bluh. Heel veel beterschap! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, de geur van perenijs en ... klinkt wel heel bekend.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ding, ding, ding, tien punten voor je originaliteit! :D

   Verwijderen
 3. Vroeger dacht ik altijd dat het leuk was om ziek te zijn, omdat je dan niet naar school hoeft. Kan je het je voorstellen? Ziek zijn is VRE-SE-LIJK en ik hoop dus dat je snel weer helemaal fit bent! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arghh krampen! Heel veel beterschap!! Meestal als ik ziek ben denk ik maar gewoon: ik ben al blij dat er in dit land geen ziektes zijn als ebola en dat de pest niet meer voorkomt. En ook natuurlijk dat je lichaam na je ziekte weer wat sterker is geworden :D Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahnee wat vervelend. Ik haaat ziek zijn, gelukkig ben ik het dan ook bijna nooit. Hopelijk wordt jij wel snel beter ;). Je foto's zijn trouwens heel mooi gelukt, echt talent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat ziet je blog er mooi uit!En de foto's zijn prachtig, hopelijk gaat het snel weer beter met je!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel beterschap! Ik vind perenijsjes ook altijd lekker als ik ziek ben :D. Je foto's zijn mooi geworden, je bent niet geheel herkenbaar maar ik zie wel meer van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je foto's zijn echt mooi Nienke! Leuk om je gezicht zo eens te zien! En veel beterschap nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Irritant! Helaas ben jij niet de enige in het westelijke halfrond die zich moet overgeven - wat een flauwe woordspeling, woehoe! - aan de winterse epidemie. Ook ik heb de eerste schoolweek van het jaar moeten laten schieten wegens buikgriep. Dus ik begrijp volledig hoe je je voelt :(
  Desalniettemin zijn je portretten goed gelukt, zo voor de eerste keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat stom dat 2016 zo voor je moet beginnen! Ik spendeerde mijn laatste dagen in 2015 als een verkouden meid, bleh! Ik ben niet zo dol op regen, in tegendeel! Ik vind het enkel mooi om te fotograferen! En meid, wat zijn je foto's mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop dat je je ondertussen al een stuk beter voelt! Wat zijn die foto's mooi geworden, zeg :) Leuk om ook eens iets meer van je gezicht te zien hihi ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben sinds gisteren ook ziek... enorm vervelend! Wel hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooie foto's!! Heel veel beterschap! liefs

  BeantwoordenVerwijderen