Verticale streepjes en nieuwe gympen

07:30

Hoi lieve mensen, vandaag neem ik jullie mee op avontuur naar een prachtig bakstenen muur, bedekt met een laagje groene aanslag (oeps, dat zie ik nu pas). Nou, goed, ik wilde dus eigenlijk gewoon mijn nieuwe truitje aan jullie showen. Ik heb oprecht een soort liefde voor de donkerblauw, het is immers één van de weinige kleuren die mij áltijd staat.

Bovendien vind ik het zo onwijs tof dat de streepjes verticaal zijn en niet horizontaal. Ik was al een eeuwigheid opzoek naar een truitje met verticale streepjes en toen ik deze dus vond was ik razend enthousiast. Verder is hij redelijk oversized en is het heerlijk om in te verzuipen. Ja, met truien weet ik me altijd wel raad.


En dan ik heb ook nog eens matchende nieuwe gympen. Als je mij een beetje kent, weet je misschien wel dat ik op niets liever loop dan gympen. Het moment dat ik een nieuw paar gympen aantrek en gewoon weet dat ze perfect zijn om helemaal afgetrapt te worden, is haast als een soort geluksgevoel. Zo ook bij deze donkerblauwe gympen, die ik aan mijn collectie vol versleten gympen kan toevoegen. Nu zijn ze nog mooi en schoon, maar ik durf te wedden dat ze er na een tijdje net zo uit zien als de gympen die ik al eeuwig draag. Ik kan niet wachten!

Trui: Lesara
Broek: Primark
Gympen: Lesara

Zijn jullie ook zo dol op gympen?

Liefs,
Nienke

[Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met www.lesara.nl]

11 opmerkingen

 1. Hele leuke spullen! Zelf heb ik een mega leuke hoodie van LeSara, echt heerlijk om in te verdrinken ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuke trui! Verticale strepen vind je niet zo vaak, jammer! Ik loop ook liefst van al op gympen, dat zit zó comfortabel! Leuke foto's heb je ook gemaakt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En precies, gympen zijn gewoon zo heerlijk comfortabel dat ik niets anders meer wil :)

   Verwijderen
 3. Die trui is echt mega leuk!!! Vooral omdat die streepjes verticaal zijn ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah wat een leuke outfit! in de lente en herfst loop ik ook dikwijls op gympen rond; veel soorten gympen vind ik helemaal niet fijn zitten, maar eens ik het juiste paar gevonden heb zijn we onafscheidelijk haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee hoe leuk, verticale strepen zag ik nog nooit! Maar wel heeeel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes daar! Ik heb ook een bloesje met verticale strepen, dat vond ik ook zoooo leuk toen ik het voor het eerst zag dat ik het gewoon moest meenemen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je trui is zo ontzettend mooi, je schoenen ook natuurlijk hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben juist altijd super netjes op mijn schoenen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooeeeehhhh so pretty!! Ik hou echt super mega veel van streepjes (guess what i'm wearing today?) en ook zeker weten van de kleur blauw. Staat je goed! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waauw dat truitje is heel mooi, verticale strepen zijn leuk! Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen