Een beetje afleiding

07:30Hoi lieve mensen, met mijn papa ging het op dinsdag 8 en woensdag 9 december redelijk slecht. Nog steeds in het ziekenhuis en nog steeds geen verbetering. Vandaar dat ik met een heel dubbel gevoel toch wel twee hele leuke dagen heb beleefd.

Dinsdagmiddag was het eindelijk zo ver. Mijn laatste lesuur leek wel een eeuwigheid te duren. Toen eindelijk de zoemer ging, haastte ik me naar mijn kluisje, om vervolgens een sprintje te trekken naar mijn fiets. In volle vaart racete ik naar de plek waar ik met Klaske had afgesproken. Mijn fiets parkeerde ik in alle haast tegen een verkeersbord en in sneltreinvaart legde ik de laatste meters af. Daar stond ze! Geen vieze oude man, maar gewoon de Klaske die ik van internet kende.

Na een knuffel bij wijze van begroeting besloten we naar het bos te gaan. Nog nooit had ik met iemand op mijn bagagedrager gefietst, maar Klaske had de eer de eerste te zijn. Stuntelend en evenwichtszoekend fietste ik recht op het bos af. Ondertussen riep ik constant dat we er nu echt bijna waren, maar uiteindelijk viel dat nogal tegen. Na vier kilometer fietsen kwamen we eindelijk aan op plaats van bestemming.
We dwaalden vervolgens wat rond in het bos, schoten wat foto's en deden daarnaast niet veel anders dan kletsen. Toen we na een poosje het bos zat waren, nam ik Klaske achterop mijn fiets mee naar het centrum. We struinden wat winkels af en uiteindelijk stuitte ik op een leuk shirtje met katjes, die ik inmiddels als pyjama gebruik. Als laatste dronken we nog koffie bij de HEMA om wat wakkerder te worden en toen moest ik tot mijn grote spijt Klaske achterlaten. Ik wilde namelijk die avond nog even op bezoek in het ziekenhuis bij mijn vader gaan.

Woensdag was tot vijf uur een behoorlijke kwelling. Helemaal omdat het die vorige dag zo gezellig was geweest, kon ik niet wachten om Klaske weer te zien. Die avond zouden we samen naar de CHE gaan voor een blogevent. Voordat ik Klaske met mijn fiets zou afhalen van het station, was ik zo stom geweest om mezelf helemaal vol te proppen met avondeten. Vertelde Klaske me doodleuk dat er daar eten zou zijn. Stond ik daar met mijn overvolle maag en een tafel vol met eten. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken. Het was een avond vol gezelligheid, nieuwe indrukken en nieuwe mensen.

Ik heb genoten van deze twee dagen en geen seconde aan mijn vader hoeven denken. De dagen zaten vol afleiding en op dat moment was dat precies wat ik nodig had.

Liefs,
Nienke

9 opmerkingen

 1. heel fijn dat je een beetje afleiding gevonden hebt en dat het twee leuke dagen waren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat stom dat het nog steeds niet goed gaat met je papa, ik zal een kaarsje branden hier. Ik ben blij voor je dat je wat afleiding hebt kunnen vinden, trouwens vanwaar komt dat boek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Boek heb ik gekregen op het event, goed boek! :)

   Verwijderen
 3. Soms is het fijn om even iets anders te gaan doen. Het is zwaar wat je meemaakt, maar je moet niet de leuke dingen in het leven opzij zetten. En wat fijn dat, Klaske, echt Klaske was. En geen creep :) Heel veel sterkte en beterschap voor/met je vader xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, precies dat ja, het was een behoorlijke opluchting dat ze geen creep was. En dankjewel!

   Verwijderen
  2. Hahaha, als Klaske kan ik ook creepy zijn hoor ;-)

   Verwijderen
 4. Soms is een beetje afleiding exact wat je nodig hebt Nienke. Toen mijn oma in coma lag, zorgden mijn vriendinnen voor wat afleiding en het hielp echt! Mijn meter zou ook niet anders gewild hebben dan dat ik plezier maak, ze zou niet willen dat ik godganse dagen zit te treuren, daar ben ik zeker van! En ik denk dat jouw vader er ook zo overdenkt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt echt super gezellig! Echt leuk zo'n dagje leuke dingetjes doen en OMG leuk pyjama shirt (hopelijk zit 'ie als gegoten). Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je Klaske hebt ontmoet! Altijd spannend om een blogger te ontmoeten hihi. Echt balen dat het minder met je vader gaat.. Heel veel sterkte lieve Nienke! ♥️

  BeantwoordenVerwijderen