Youtubers

07:00Hoi lieve mensen, vandaag is een heel bijzondere dag. Mijn blog bestaat namelijk vandaag precies vijf maanden, hoera! Maar goed, omdat vijf maanden natuurlijk niet echt een mooi rond mijlpaal is, wil ik verder maar weer overgaan tot de orde van de dag. En dat is vandaag YouTube.

Omdat ik veel (misschien wel iets te veel) vrije tijd spendeer aan het kijken van YouTube filmpjes, heb ik door de loop van de jaren wel aardig wat kanalen ontdekt. Vandaag laat ik jullie zien wel kanalen ik op YouTube het allerliefst kijk.
Shaytards: Dit kanaal is van een Amerikaans gezin dat hun dagelijks leven vastlegt. En het is onwijs leuk om te kijken! De kinderen zijn stuk voor stuk geweldig en zo zijn hun ouders ook. Bovendien is het heel grappig om te zien hoe anders het leven in Amerika is in vergelijking met ons leven.

When The Kids Go To Sleep: Haha, ik blijf nog even bij de Shaytards. Dit kanaal is eigenlijk ook van hen. Shay en Colette (de ouders) hebben hun eigen podcastkanaal waarop ze praten over van alles en nog wat. En dat is heel erg leerzaam en leuk om te zien.

Hayley Morris: Ik ontdekte Hayley nu ongeveer anderhalf jaar geleden en ik was gelijk verkocht. Op haar kanaal zijn vooral sketches te zien en de humor van HIJNUH in deze sketches is absoluut hilarisch!
Schatteke: Sinds ik YouTube kijk, heb ik altijd al genoten van de filmpjes van Sanne. Ze gaan over van alles en nog wat, maar alleen al de persoonlijkheid van Sanne doe me naar de filmpjes doen kijken. Heel veel liefde voor haar.

Lieve Bertha: Van alle kanalen is deze misschien nog wel mijn favoriet. Rens en Koen zijn hilarisch en maken geweldige filmpjes. Heel goed om te zien dat ze altijd anderen aan het opvrolijken zijn en het leven met een korreltje zout nemen.

Ikvrouwvanjou: Ik kan niet ophouden over hoe leuk ik Scarlet en Joyce wel niet vind. Ze stonden een paar dagen geleden ook al in mijn artikel met favoriete blogs, maar ook in dit rijtje konden ze niet missen. Gewoon omdat ik het leuk vind om naar ze te kijken (haha, dat klinkt creepy).

Wat is jouw favoriete YouTube kanaal op dit moment?5 opmerkingen

 1. Jaa, The Shaytards! Die volg ik ook echt al heel lang, maar meestal in periodes. Ik ben meer fan van de Britse YouTube-crew :) Wel echt een toffe familie. Die Nederlandse kende ik, buiten Schatteke, niet echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk deze eigenlijk allemaal niet! Maar ze klinken leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste tijd ben ik gek op vlogs. Ik ben vooral gek op de vlogs van Monica Geuze en van Croco Jill.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt een YouTube fanaat!! Maar volgens mij volg ik vooral de super bekende, en die vind ik vaak ook het leukst. Lieve Bertha ga ik ook eens een keertje opzoeken! Maar ik kijk toch vooral Engelse youtubers eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen