Wat je nog niet over mij wist

07:00
De eerste dag van blogtober is aangebroken! Of nou ja, eigenlijk de tweede al. Ik heb er nog steeds onwijs veel zin in. Gelukkig heb ik gisteren de oplader van mijn camera weer gevonden, dus mijn eigengemaakte foto's zullen heel blogtober ook weer van de partij zijn. '10 feitjes' luidt het thema vandaag. Dus vandaag ga ik jullie tien feitjes vertellen over mijzelf, die jullie (waarschijnlijk) nog niet wisten.

 ♥ Samenvatten
Dit feitje verklaart gelijk bovenstaande foto. Ik schrijf om te leren altijd samenvattingen, maar eigenlijk ben ik daar helemaal niet goed in en zijn mijn samenvattingen haast langer dan de stof die ik moest samenvatten. 

 ♥ Crackers met kaas
Als je mij ergens mee blij kan maken zijn het wel crackers met kaas. Heel veel liefde voor die dingen. Ik heb er vandaag zeven achter de kiezen (twee als onbijt, twee als lunch en drie als tussendoortje). Eigenlijk helemaal niet goed om constant hetzelfde te eten, maar oef, die dingen zijn zalig!

 ♥ Sokken
Ik kan niet slapen zonder sokken, al is het nog zo koud. Sokken zijn voor mij echte must-haves 's nachts.

 ♥ Balonnen
Ik heb misschien een iets te grote liefde voor balonnen. Ik was vorige maand jarig en toen heb ik er een hele hoop opgeblazen en opgehangen. Ze hangen er nu nog steeds, gekrompen en wel, maar ik kan het niet over mijn hart krijgen ze weg te halen. 

 ♥ Koptelefoon
Voor mijn verjaardag van twee jaar terug vroeg ik een koptelefoon, omdat ik mijn oortjes zo zat was. Toen ik dat ding eindelijk had, heb ik hem één keer gebruikt waarna ik het de pijn aan mijn oren zo zat was, dat ik weer ben overgestapt op mijn oortjes. Nu ligt de koptelefoon hier nog steeds ongebruikt te vergaan. 

 ♥ Oorbellen
Ik durfde tot voorkort geen gaatjes te laten schieten in mijn oren. Op een gegeven moment heeft een vriendin van mij me meegesleurd naar de juwelier en ik kwam terug met twee gaatjes in mijn oren. De pijn waar ik zo bang voor was geweest viel reuze mee. 

  Tikkende klokken
Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niet tegen tikkende klokken. Dat getik werkt me op de zenuwen, niet te geloven!

 ♥ Slaapgedrag
Ik draai me altijd helemaal suf in mijn slaap, niet te geloven. Het ene moment lig ik nog heerlijk op mijn ene zij en het andere moment besluit ik toch maar weer op mijn andere zij te gaan liggen. Pfft, mijn slaapgedrag is om moe van te worden.

  Geen richtingsgevoel
Ik verdwaal letterlijk overal. Kaartlezen gaat niet, Google Maps interpreteer ik altijd verkeerd en gewoon de weg vinden lukt niet. 

 ♥ Kaartjes
En als laatste... kaartjes! Ik hou ervan om mensen kaartjes te sturen (en stiekem ook om ze te krijgen). Zelfs bij het lichtste griepje stuur ik iemand al een beterschapskaart.

Welk feitje weet ik nog niet over jou?

9 opmerkingen

 1. Aah dat van die klokken heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik maak ook vaak veel te lange samenvattingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan ook echt nooooit blijven stilliggen in mijn bed (tot grote ergernis van mijn vriend ;)), echt wel stom! En gelukkig kreeg ik onlangs een klok waarvan de wijzers schuiven ipv tikken, dus dat was een hele opluchting ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, kan me voorstellen dat je vriend dat niet zo leuk vindt! En, pfoe, ja, klokken met schuivende wijzers zijn een geweldige uitvinding!

   Verwijderen
 4. AA! Super leuk artikel! Zullen we elkaar een kerstkaartje sturen ^^ Ik krijg en verstuur zelf ook graag kaartjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt me onwijs leuk! ;) Jammer dat het nog zo lang duurt tot het Kerst is..

   Verwijderen
 5. Ik hecht me veel te snel aan kleine spulletjes, met het resultaat dat mijn hele kamer volstaat. Vandaag ben ik alles eens gaan uitzoeken, en het was best lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan juist niet slapen met sokken. Hoe bevroren mn voeten ook zijn. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke feitjes! Ik ben ook echt verliefd op crackers met kaas (eigenlijk maakt het niet eens uit wat voor soort cracker), en de liefde voor mooie kaarten is ook echt herkenbaar! Trouwens, zowel kaarten als in landkaarten en kaarten als in ansichtkaarten. Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen