The Bucket List

07:00


Hoi lieve mensen. Ik ben eigenlijk niet zo van het vooruitstreven. Ik zet mezelf liever geen langetermijndoelen, omdat ik weet dat ik ze toch niet allemaal waar ga maken. Desondanks vond ik het wel onwijs leuk idee om een Bucket List op te stellen, met dingen die ik per se wil bereiken. Wie weet dat ik daar later nog een keer op terug kan blikken!

S L A G E N  V O O R  M I J N  E X A M E N
Van alle dingen die zich op mijn lijst bevinden, is dit toch wel een van de belangrijkste. Ik weet dat ik nog onwijs veel moet doen om aan het eind van dit schooljaar nooit meer terug te hoefen naar de middelbare school en dat maakt me best wel angstig.

R E I Z E N
Er zijn verschillende landen buiten Nederland die ik ontzettend graag zou willen bezoeken. Verder dan Engeland // Duitsland // België // Frankrijk ben ik immers nog nooit geweest.

M A R A T H O N  R E N N E N
42 kilometer rennen, Nienke, wat doe je jezelf aan? Ik kan nu amper één kilometer hardlopen volhouden, laat staan 42. Maar goed, ik moet nog even blijven oefen hiervoor.

Y O G A L E S
Ik wil yoga wel proberen. Het lijkt me heerlijk ontspannend.

K A M P E R E N
Ik heb nog nooit gekampeerd, maar leuk lijkt het me wel. Lekker één zijn met de natuur. Kampvuurtje erbij en niks meer aan doen.

D I E R E N  Z I E N  I N  H E T  W I L D
Sluit wel een beetje aan bij mijn vorige puntje. Om iets specifieker te zijn: ik zou graag wilde dieren als nijlpaarden // tijgers // leeuwen willen zien. Op safari dan maar, wie gaat er met mij mee?

E E N  M A A N D  V E G A N I S T I S C H
Het leven als vegetariër bevalt me prima, maar kan ik ook zonder kaas // melk // ei? Bij dezen daag ik mezelf uit.

Wat is iets wat jij nog heel graag zou willen doen?

17 opmerkingen

 1. Ik ben ook van plan om zo'n bucket list te maken en een van de dingen die dan op mijn lijstje staat is na mijn examen of na mijn studie een 'roadtrip' te maken. Lijkt me echt ontzettend gaaf! Leuke post weer! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, een roadtrip lijkt mij ook echt onwijs leuk! Moet je echt doen! :)

   Verwijderen
 2. Yoga With Adriene is een heel fijn kanaal voor yoga, zo kun je het eens uitproberen. En ik ga wel mee op safari :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed om een bucketlist bij te houden!
  Ik zou heel graag nog wel eens wilde dieren willen zien, lijkt me heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dapper dat je ooit een marathon wilt gaan rennen, ik zou het niet aankunnen hoor, haha! Mijn diploma halen staat ook hoog op mijn lijst, het is toch iets wat belangrijk blijft in je hele verdere leven! Ik zou graag eens naar Thailand reizen, en als alles goed loopt dan gebeurt dat in de zomervakantie ook effectief! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gaaaf! Thailand lijkt me echt een onwijs mooi land, heel veel plezier alvast!

   Verwijderen
 5. Echt mooie doelen! Ik vindt het een hele prestatie van je als je de 42 km gaat halen met de marathon! Ik hoop zelf ooit de 5 km run te kunnen uitlopen.. (Ik ben niet echt gebouwd om te rennen....)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oef, 5 km is ook al een mooi doel - dat zie ik zelfs nog niet zitten. Laat staan die marothon, dat wordt nog wat...

   Verwijderen
 6. Ik hoop sat ik mijn examens ook haal.. Welk niveau doe je eigenlijk? En wat een leuke foto met die puzzel achtig iets!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe havo! Haha, die wereldbol is een soort puzzelbol, heel leuk ding en fotogeniek ook :)

   Verwijderen
 7. Ik wil ook heel graag een maand veganistisch eten (of sowieso meer zuivel uit mijn voeding verbannen) maar dat mag niet van mijn ouders helaas! :(
  Toen ik een tijdje minder lees / vis wilde eten, dacht ik namelijk dat ik altijd flexitariër zou blijven, maar eigenlijk werd ik al vrij snel fulltime vegetariër. Nu zijn ze geloof ik een beetje bang voor wat er zou kunnen gebeuren als ik minder zuivel ga nuttigen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe bucketlist! ik hoop dat je het uiteindelijk allemaal haalt
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke wereldbol. Slagen voor mijn examen, reizen en veganisme wil ik ook wel. Ohja...een relatie is ook niet verkeerd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk lijstje! Een marathon, wat gaaf! Jep, staat ook op mijn bucketlist, ooooit zal ik het doen! slagen en reizen staan ook op mijn bucketlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie doelen! De marathon staat ook bij mij erop, terwijl ik nu al buiten adem ben als ik even moet rennen om een trein te halen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen