Poetry

07:00
Ik kon het vandaag niet laten deze ansichtkaartjes op de foto te zetten, want mijn liefde voor John Green en tevens het boek Paper Towns is groot. Ik sta in mijn omgeving bekend als een taaljunkie, ik kick op mooie Nederlandse zinnen en woorden Maar de Engelse taal kan er ook wat van en laat mij zeker niet kil.


Op Tumblr zijn er een aantal mensen die onwijs mooie Engelse gedichten schrijven. Vandaag deel ik met jullie drie van mijn favoriete gedichtenblogs van Tumblr!
    tumblr d.c.    tumblr k.p.k.    tumblr m.kPS Als jullie zo'n ansichtkaartje willen: ik stuur ze graag! Ik heb er nog twee in de aanbieding :)

4 opmerkingen

 1. Super leuke blogpost! Ik schrijf heel graag gedichtjes, en die kaartjes zijn leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat leuk! Zelf schrijf ik nooit gedichtjes, maar op Tumblr en Weheartit vind ik het wel super om te kijken naar wat de rest schrijft! Leuk idee, dat van die ansichtkaartjes! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah leuk! Ik vind die gedichtjes altijd zo heerlijk om te lezen. En ontzettend veel liefde voor de ansichtkaartjes. Ik vind ze echt ontzettend tof. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gedichtjes zijn zo lief!! Ik vind de Donte Collins gedichten wel heel mooi, echt zinnetjes waar je over na blijft denken. Ten minste, ik dan!

  BeantwoordenVerwijderen