Over jongleren en andere onzin

08:08
Zo ongeveer twee weken geleden schreef ik een artikeltje met tien random feitjes over mezelf. En ik had me voorgenomen zoiets twee keer te schrijven in Blogtober, zodat jullie mij aan het eind van deze maand door en door kennen. Dus hier ben ik weer met tien willekeurige feitjes over moi. 


 ♥  Ik heb ooit in een opwelling drie jongleerballen aangeschaft, maar ik kan helemaal niet jongleren. Zelf niet na eindeloos oefenen. Misschien ligt het aan mijn kleine handjes.

♥  Ik heb sinds mijn geboorte een knuffeltje waar ik niet zonder kan. Hij is inmiddels vreselijk versleten en in zes stukken gescheurd. Het grootste stukje hou ik nog elke nacht bij me.

♥  Ik sta belachelijk lelijk op de schoolfoto. Mijn mond staat half open, half dicht, er zit een rare pluk voor mijn ogen en ik kijk niet in de camera.

♥  Ik moest bij biologie laatst een lamshart ontleden, maar ik als (inmiddels niet meer semi-vegetariër) echte vegetariër kon dat niet aanzien. Degene met wie ik samenwerkte heeft alles moeten doen, terwijl ik half kokhalzend over de tafel lag.

♥  Ik ben een echte Nijntje fan. Blame de Bruna hiervoor, door hun spaaractie van geluksnijntjes van een paar jaar geleden ben ik Nijntjes grootste fan geworden. Ik heb serieus een stuk of veertig van die geluksnijntjes en inmiddels heb ik mijn collectie ook aangevuld met allerlei andere Nijntjedingetjes. Noem me kinderachtig, maar mijn liefde voor Nijntje zal nooit meer verdwijnen. 

♥  Als ik langs een speeltuin fiets komt altijd weer een kind in mij naar boven. Ik was zo ongelovelijk dol op spelen in speeltuintjes vroeger en nu mis ik het enorm. Kon ik nog maar kind zijn.

♥  Ik wil heel graag een kat hebben. Maar mijn vader niest al bij het kleinste haartje van zo'n beest, dus dat zit er voorlopig niet in.

♥  Ik ben dol op fruit. Je kan mij altijd wakker maken voor een appel, banaan, peer, alles.

♥  Ik heb een hekel aan nagellak. Nou ja, niet zo zeer aan nagellak zelf, meer aan het nagellakken. Echt waar, als ik mijn nagels ga lakken, belandt de nagellak overal behalve op mijn nagels. Mocht ik je ooit aanbieden je nagels te lakken: weiger dan alsjeblieft.

♥  Ik had mijn haar tot een paar dagen geleden altijd het liefst los. Maar nu doe ik steeds vaker een soort staartje in en dat vind ik eigenlijk ook wel tof staan.


Zo! Het werd steeds moeilijker om dingen te bedenken die jullie nog niet van mij weten. Ik heb het gevoel dat jullie mij al door en door kennen, maar goed. Ik hoop dat jullie me toch weer een klein beetje meer hebben leren kennen.

Nu ben ik benieuwd: Wat is een random feitje over jou?9 opmerkingen

 1. Nijntje is ook echt iets voor jou, en ik slaap ook nog steeds met mijn knuffeltje van vroeger. Long lost sisters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, weer die random feitjes! Ik heb serieus een paar gymlessen gehad waarin je mocht jongleren en ik vond dat ik het nog wel aardig deed :D Nog een random feitje van mij is...... Ik wil al ongeveer 7 jaar dierenarts worden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohnee, wel stom van die klasfoto! Maar wie staat er wel mooi op hé, vast niemand haha ;) Leuk dat je nog altijd dat knuffeltje -of dat stuk- bij je houdt! Ik heb niet echt zo'n knuffel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik heb ook nog altijd mijn geboorteknuffeltje! Hij is best al versleten, maar gelukkig nog niet in stukken! Damn, wat jammer van je klasfoto! Had ik vorig jaar ook, volgens mijn vriendinnen stond ik er met een pedo face op, hahah! Ik wou ook altijd heel graag een kat, maar bij mij is het mijn moeder die er niet tegen kan, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een lamshart!? GATVER. Vegetariër of niet, ik zou dat ook niet kunnen. NOOIT.
  Mijn geboorteknuffeltje heb ik ook nog steeds, moet je nooit weg doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje!! Hihi, ik heb geloof ik ook nog ergens jongleerballen liggen. Ik weet hoe je met 2 ballen moet jongleren, maar verder ben ik nooit gekomen (en 2 ballen is nou niet echt "jongeleren" :) En hé, volgensmij staat niemand mooi op schoolfoto's. Bij mij regende het dit jaar ook nog eens en ging het spontaan harder waaien toen de klassenfoto (buiten) werd gemaakt....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm, snijden in een varkens (of in jou geval lams)hart is ook niet echt mijn favoriete bezigheid.... Net zoals het opblazen van een varkenslong! Ik dacht op een gegeven moment dat 'ie zou ontploffen, dan zou de hele klas onder stukjes long zitten, haha! Of eigenlijk niet haha, want ik weet niet of iedereen dan zou lachen... Anyway, leuk lijstje, en willekeurige feitjes zijn altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen