Mijn favoriete blogs

07:00

Na de lijstjes van gisteren en eergisteren, kan ik me voorstellen dat jullie niet weer op een lijstje zitten te wachten. Maar ik kan jullie geruststellen: dit is voorlopig het laatste lijstje. En dit is ook niet de minste, ik zet mijn favoriete blogs op een rijtje. En dat was behoorlijk pittig, aangezien ik in totaal (volgens Bloglovin') 123 blogs volg.

Ikvrouwvanjou
De blog van Scarlet en Joyce vind ik echt heel erg leuk. Je kan lezen hoeveel tijd en moeite ze in hun posts hebben zitten en er staan altijd toepasselijke zelfgemaakte foto's bij. Ook de humor afgewisseld met serieuze onderwerpen op deze blog vind ik onwijs goed. Ik ben dol op deze blog!

Versus A
Voornamelijk de blosposts van Suz vind ik reuze interessant om te lezen. Ze is heel sterk op papier en maakt haar blogposts altijd heel erg persoonlijk. Het is meestal net alsof ik een kijkje in haar hoofd aan het nemen ben en dat vind ik heel tof.

Beats of (y)our mind
Ontmoet Fenna en Janne, twee ontzettend lieve en inspirerende meiden. De onderwerpen waar zij over schrijven zijn behoorlijk filosofisch en maken mij altijd weer doen afvragen hoe ze er in hemelsnaam op zijn gekomen. Ik vind hun schrijfsels onwijs interessant en ik denk dat je er een hoop van kan opsteken.

Lovely Time With Nicky
Nicky's blog kan uiteraard niet missen in mijn rijtje van favoriete blogs. Ik ben een redelijke booknerd en door Nicky's blog vind ik altijd weer nieuwe boeken om te lezen. Daarnaast is ze een ontzettend lieve en leuke meid om mee te kletsen.

The Cousinsworld
Last but not least, Klaske en Rieneke van The Cousinsworld. Twee onwijs lieve meiden, met een heel erg leuke blog. Ze schrijven over diverse onderwerpen en weten mij altijd weer met hun creativiteit te verrassen. Heel veel liefde voor jullie.

Ik heb op dit moment nog wel een aantal blogs die ik graag aan dit lijstje toe zou willen voegen, maar ik wil me beperken tot vijf. Wie weet dat ik ooit nog zo'n lijstje maak :)

En nu ben ik ook heel benieuwd geworden: Wat is jouw favoriete blog?

8 opmerkingen

 1. Ah wat lief dat je ons hebt genoemd! <3 Ik heb ook zoveel favoriete blogs, maar die van Arjanne (askyfullof-stars.blogspot.nl) en Laura (lauresque) staan echt bovenaan. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, super lief dat je me noemde! ♥ En wat leuk dat je nieuwe boeken vindt door mij :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yayy! Dankjewel dat je ons noemde! Ik ben zelf nog niet zo tevreden over onze blog maar er valt voor mij ook nog veel te ontdekken in de wereld van bloggen. Ik volg niet veel blogs, maar jouw blog volg ik graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AAAAAAAAHHHHHHHHHH dit is zo ontzettend lief Nienke♥ Heel veel liefde voor jou terug! Mijn favoriet is op dit moment Lauresque.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken alleen ik vrouw van jou. Verder ken ik er geen een, ik ga dus snel even kijken, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeej! Daar doe ik het voor, hoop dat je ze net zo leuk vind als ik :)

   Verwijderen
 6. Deze blogs zijn inderdaad heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houuuuu van blogs met schrijfsels! Ik denk dat ik zo in bed nog wel eventjes dit lijstje doorscroll (om vervolgens tegen zonsopgang in slaap te vallen. haha!). Vooral naar Beats of y(our) mind ga ik even koekeloeren!

  BeantwoordenVerwijderen