Creative Sunday

07:00

Hallo, lieve mensen. Gisteren besloot ik weer eens aan de gang te gaan met mijn toch zeker vijf jaar oude verf, wat gelijk iets zegt over hoe lang ik dat spul niet heb aangeraakt, oeps! Zonder enige idee├źn in mijn hoofd, ben ik maar in het wilde weg wat gaan doen. Ik denk dat deze foto's wel een aardig beeld geven hoe ik mijn zondagmiddag heb doorgebracht. Waarschuwing vooraf: ik ben niet de beste schilder(!)


Een konijntje, op canvas! Dit was wel een hels karwei en de pootjes zien er ook niet zo heel strak uit. Het ding staat nu te shinen in mijn slaapkamer en als je er niet de goed naar kijkt, ziet het er wel leuk uit. En mijn tweede meesterwerk (kuch, kuch)! Ik wilde dit gebruiken als binnenkant van mijn schrijfboekje, omdat ik wat kleur mis in het boekje. Vage uitleg, right? De volgende foto verklaart misschien een hoop.Dit is nu dus de binnenste kaft van mijn geliefde schrijfboekje. Inmiddels heb ik er ook nog een zelfgeschreven tekstje opgeschreven en dat maakt het alleen maar nog leuker. Ik vind dit project aardig geslaagd - voor iemand die beweerd dat ze niet kan schilderen.

Nu ben ik benieuwd: Wat vinden jullie van mijn creaties?

6 opmerkingen

 1. Je zegt dat je niet kunt schilderen? Nou ik vind dat je prachtig kunt schilderen Nienke! Dat aan de binnenkant van je schrijfboekje is zo creatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt heel leuk, en ik dacht dat dat konijntje uit een kleurboek kwam, echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoezo 'ik ben absoluut geen held in tekenen' of 'ik ben niet de beste schilder'?! Ik vind beide creaties echt heel goed gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je lieve reactie op mijn blog! Ik vind je konijntje heel erg goed gelukt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoezo je hebt hier geen talent voor? Je hebt echt prachtige schilderijtjes gemaakt! Ik ben er echt jaloers op! Zeker die tweede is erg leuk gevonden, zo fleurt je schrift ook weer wat op! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen, vooral dat konijntje is echt heel goed gelukt!
  ik wil ook echt meer gaan tekenen/schilderen, want het ziet er zo leuk uit
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen