Over liedjes schrijven en verjaardagsfeestjes

06:00

Aan het begin van deze maand stelde ik mezelf een aantal doelen om in de maand Augustus te bereiken. En natuurlijk, nu het September is, wordt het tijd om mijn doelen te bespreken. Heb ik ze gehaald? Wat kon er beter? En werkt deze methode voor mij? Lees snel verder!


♥ MIJN VERJAARDAG VIEREN
I failed... Oef, wat een slecht begin! Ik had me voorgenomen deze maand in de zomervakantie mijn verjaardag voor vrienden te vieren, maar ik heb het niet gedaan. Ik zag het simpelweg niet zitten, een aantal van mijn vrienden waren op vakantie en om het nou maar voor de helft van mijn vrienden te vieren... Omdat ik het dus niet gevierd heb, hebben twee lieve vriendinnen het voor mij op school in de pauze georganisseerd. Ze hadden cakejes gebakken en cadeautjes meegenomen, dat was wel echt heel erg lief en een enorm succes, maar dat was niet mijn oorspronkelijke doel.


♥ MIJN KAMER EEN MAKE-OVER GEVEN
Mijn kamer ziet er nog steeds hetzelfde uit als aan het begin van deze maand, tenminste op gebied van de rozekleurige behang die ik zo ontzettend graag van mijn muren zie verdwijnen. Wel heb ik er een paar leuke fotolijstjes neergezet en nog wat andere decoratiespulletjes, maar een echte make-over kan ik het niet noemen. Ik vind dat ik dit doel maar voor de helft heb volbracht.


♥ EEN LIEDJE SCHRIJVEN
Fieuw, gelukkig is er op zijn minst één doel die ik deze maand heb volbracht: het schrijven van een liedje. Ik schreef er zelfs twee! Zelf vind ik dat de teksten behoorlijk sterk in elkaar zitten, maar euh, dat is behoorlijk subjectief en ik denk eigenlijk niet dat ik het goed genoeg vind om met jullie te delen. Daar heb ik de ballen nog niet voor, maar misschien komt dat nog..


♥ SCHOOLSPULLEN KOPEN
Nog een doel dat ik heb gehaald, whoop, whoop! Wel erg last-minute waardoor ik eigenlijk nog maar weinig keuze heb, maar hey, ik heb het gedaan hoor! Mijn boeken zijn netjes gekaft met kaftpapier van de Hema, ik heb de meest simpele agenda van de Hema, een paar wiskundeschriften ook van, hoe raad je het, de Hema en voor de rest heb ik eigenlijk niet zoveel hoeven kopen. Ik gebruik gewoon mijn spullen van voorgaande jaren weer opnieuw.

 FOTOGRAFIE
Hmm, ik wil mezelf ook voor dit doel laten slagen, ik heb me de afgelopen maand dan niet verdiept in photoshop (wat ik eigenlijk wel wilde), maar ik heb wel een hoop foto's gemaakt. Ben er ook achter gekomen dat het veel leuker is om mijn eigen foto's voor mijn blog te gebruiken, dan die ik van het internet steel. Mocht je je trouwens afvragen wat dat vreemde tekeningetje onder het woord 'Fotografie' is, dat is mijn poging tot het tekenen van een camera. Tja. Voor de duidelijkheid: dat ding wat er links aan vast zit is een koortje om hem aan vast te houden. Ik ben niet zo'n tekenheld.


CONCLUSIE...
... doelen werken voor mij niet. Als ik niet teruggedoken was in mijn oude berichten op mijn blog, had ik niet eens meer geweten dat ik mezelf voor de maand Augustus doelen had gesteld. Dit is dan ook gelijk de reden dat ik mezelf geen nieuwe doelen ga stellen, simpelweg omdat ik ze vergeet of me er toch niet aan hou. Al met al vind ik dat ik het toch nog wel goed gedaan heb. 3,5/5 doelen gehaald, niet slecht voor de eerste keer, denk ik.

Nu ben ik benieuwd: Wat voor agenda hebben jullie gekocht voor het nieuwe schooljaar?

6 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! Ik heb een hele goedkope, bruinkartonachtige agenda van de Action. Hij was maar een euro volgens mij, hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, wat lief van je vriendinnen! Heel spontaan en zo gaaf! Cool dat je voor jezelf doelen hebt opgesteld, lukt je vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hoeven zelf geen agenda te kopen. We krijgen er eentje van school, maar die kun je wel niet echt mooi noemen. Ik zal dit weekend aan de slag moeten met kaftpapier en leuke prentjes als ik er toch wat van wil maken hihi ;) Voor de rest vind ik dat je het inderdaad zo slecht nog niet gedaan hebt hoor! en ik kijk al uit naar de dag dat je het zelfvertrouwen zal hebben om je liedjes met ons te delen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel leuk dat je alsnog wel wat doelen hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve vriendinnen heb je! Ik ben wel heel nieuwsgierig naar je liedjes, ik zou niet weten hoe je dat schrijft. Leuk hoe je tekeningetjes bij de doelen maakt! Ik heb ook een simpele agenda van de Hema met platic hoesjes waar ik leuke papiertjes in heb gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oewhh, ben benieuwd naar je liedjes! Ik weet zeker dat ze goed zijn, want jij bent er zo te horen tevreden mee! Ik heb trouwens een hele lelijke agenda van de Bruna en ik heb spijt dat ik hem gekocht heb. Fenna kwam op het idee om zelf een agenda te maken dus ik heb meegedaan en nu heb ik er twee, ook een eigengemaakte.

  BeantwoordenVerwijderen