Een beetje liefde

07:00

Ik ben echt zo iemand die dingen soms iets te goed in het negatieve daglicht ziet. Misschien dat jullie dat wel hebben gemerkt in mijn artikelen van afgelopen zondag. Maar goed, ik wil mezelf even weer uit die sleur halen en wat dingetjes op een rijtje te zetten die positief zijn en waar ik blij van word. 

Zachte lippen
Met dank aan lippenbalsem zijn mijn lippen de laatste tijd zachter dan zacht. Ik denk dat ik niet meer zonder kan, ik ben echt verslaafd aan dat spul. Daarbij komt ook nog dat ik het eigenlijk heel lekker om de smaak van lippenbalsem in mijn mond te hebben, iets wat misschien niet heel goed voor me is, maar ik word er wel blij van.Zwart-witte streepjes
Mijn nieuwe trui dus. Ik hou van streepjes, al helemaal als ze zwart-wit zijn. Een vriend van mij noemde me laatst al zebra omdat ik deze trui aan had, but I love it! Bovendien word ik ontzettend blij van die leuke rits die erop zit.

Rennen in mijn skinnyjeans
Oké, ja, ik geef het toe, ik ben een echte amateur wat betreft hardlopen. Ik ben afgelopen mei begonnen, maar ben toen in juni weer gestopt omdat ik last had van een blessure. Nu heb ik het laatst weer opgepakt, maar ik ben eigenlijk te lui om een goede sportbroek te kopen en ik ren altijd maar gewoon in de broek die ik op dat moment aan heb. Dat was laatst dus een skinnyjeans en ja, dat kon ik voelen. Achteraf kan ik er wel om lachen, maar misschien moet ik toch maar een keer opzoek naar een goede, wijde sportbroek.

Douchen in de ochtend
Ik was een echte avonddoucher, totdat ik noodgedwongen werd me een keer 's ochtends te douchen - en wauw, dat bevalt goed! Nooit meer met nat haar naar bed en wakker worden met een vogelnest op mijn hoofd, en altijd fris en fruitig beginnen met de dag. Ik wil niet meer anders!HaikuJAM
Haiku-wattes? HaikuJAM. Het is een app waarmee je gedichten kan schrijven met mensen over de hele wereld. En dat is leuk, niet te geloven! Bovenstaand zie je twee voorbeelden. Ik heb telkens één zin van die gedichtjes geschreven, en twee andere mensen hebben ook allebei één zin geschreven. Samen zijn het twee best leuke gedichtjes geworden, toch?

En misschien ook een beetje van school..
Wat zeg je nou, Nienke? School, lees ik dat goed, word je daar blij van?  Nou het antwoord is dus toch een beetje ja. Nou word ik dan wel niet blij van huiswerk, opdrachten, leraren, toetsen en dat soort dingen, maar ik word blij van de mensen met wie ik mijn dagen op school doorbreng. En die mensen zijn me heel waardevol, want zij weten mij altijd blij te maken.

Nu ben ik benieuwd: Waar worden jullie blij van op het moment? 

8 opmerkingen

 1. Oh keileuke dingetjes waar je blij van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk lijstje, wat een toffe app! Grappig dat je ging lopen in je skinny, dat moet ik ook eens proberen ;) Of wie weet als ik eens de trein moet halen... Ohja, ik ben ook fan van strepen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu van deze post:) En op het moment van het kijken naar de regen... En dat ik mijn heerlijke onesie weer eens aanheb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word blij van het werken aan mijn trendboek. Voor school maak ik een trendboek en het is ontzettend tof! Lekker op Photoshop en informatie verzamelen. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik word blij van het werken aan mijn trendboek. Voor school maak ik een trendboek en het is ontzettend tof! Lekker op Photoshop en informatie verzamelen. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van blije lijstjes!! Ik ben nog steeds een avonddoucher, en die HaikuJAM ga ik ook maar eens downloaden! Ik word ook blij van leuke dagen op school, en mijn avond is net heel leuk geworden door alle lieve reacties die ik heb ontvangen (ook die van jou)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een beetje liefde op zijn tijd is nodig, ik wordt er helemaal blij van :) Ik wordt op het moment vooral blij van allerlei nieuwe muziekjes die ik vindt op YouTube/ van vriendinnen aangeraden krijg! Die HaikuJAM lijkt me een hele leuke app!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé die app ziet er leuk uit! Heb hem ook even gedownload, ben eens benieuwd ;)
  Op de dagen dat het wat minder goed gaat, probeer je dan vast te houden aan al deze kleine mooie dingen in het leven. (ik weet wat je bedoelt met alles in het negatieve daglicht zien, ik ben ook zo iemand) Liefs; .x

  BeantwoordenVerwijderen