Liebster Award 2.0

06:30Allereerst wil ik even vermelden dat ik me behoorlijk heb uitgesloofd om bovenstaande foto te maken. Niet te geloven hoe moeilijk het is om met pen een beetje mooie letters te maken ;). Oké, met dat gezegd te hebben, nu even ter zake: ik werd gisteren genomineerd voor de Liebster Award, alweer! Ontzettend lief, nogmaals bedankt hiervoor Dillys! Hier komen de leuke vragen die ze bedacht heeft:

♥ Hoe ziet je pyjama eruit?
Momenteel slaap ik in mijn oude joggingsbroek (die eigenlijk veel te klein is, maar hij zit zo lekker) en daarboven een t-shirtje met lange mouwen. Ik ben een enorme koukleum 's nachts, dus vandaar dat ik mezelf zelfs met warm weer goed inpak - haha.

♥ Wat gebeurde er in de laatste droom die je je kan herinneren?
Oh, deze is een beetje stom. Ik las laatst de boeken van De Selectie uit en ik droomde een paar nachten terug dat ik zelf in de Selectie zat. Het was echt heel vreemd.

♥ Als je zoals Harry Potter een Animagus (dat je kunt veranderenin één dier op welk moment dan ook, en ook weer terug kunt veranderen) bent, in welk dier zou je willen kunnen veranderen?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een Harry Potter boek gelezen heb, of film gezien. Dus ik zou niet weten wat een Animagus is, maar het klinkt enorm gaaf. Ik zou wel graag willen veranderen in een nijlpaard (want dat is mijn lievelingsdier), maar dat is misschien een beetje suf. Een vogel zou ik ook wel tof vinden, eentje die heel snel kan vliegen. Dan kan ik gewoon overal naartoe vliegen en hoef ik nooit meer te fietsen. Ja, ik denk dat ik in een vogel zou willen veranderen.

♥ Voor welke film zou je terug naar de tijd willen waarin je hem nog niet hebt gezien, zodat je het plot nog niet weet? (Welke film dus AMAZING is.)
Hmm, dat is een lastige. Ik vond The Notebook wel heel leuk, maar ook weer niet zó leuk dat ik hem weer opnieuw wil zien. Mag het ook een tv-serie zijn? Want dan ga ik zonder meer voor Game of Thrones, wat een geweldige serie is dat toch!

♥ Als je in een vingerknip een pro zou worden in iets naar keuze, wat zou dat dan zijn?
Ik zou  een pro willen worden in schrijven, want dat vind ik heel leuk, maar aan de andere kant kan ik als ik een pro ben in schrijven niets meer leren en dat is juist één van de leukste dingen aan het schrijven. Dus ja, dan zou ik misschien pro willen zijn in koken, zodat ik altijd lekkere dingen kan eten. Of ik zou pro willen zijn in een sport, bijvoorbeeld hardlopen, zodat ik gewoon wanneer ik wil kan gaan hardlopen, zonder dat ik het allemaal eerst hoef op te bouwen. Mweh, ik kan niet kiezen..

♥ Wat zou je wel eens in een andere kleur willen zien, en in welke kleur?
Wat dat betreft ben ik zo gewend aan alle 'normale' kleuren, dat het moeilijk is iets voor te stellen in een andere kleur. Ik zou het wel grappig vinden om iets van eten in een andere kleur te veranderen denk ik dan. Roze rijst? Is dat wat?

♥ Welke drie dingen gebeurden er vandaag waar je een glimlach op je gezicht van kreeg?
- Ik ging naar de bibliotheek en vond daar een boek, die ik al heel lang wilde lezen.
- Mijn favoriete liedje kwam op de radio
- Ik won een gezelschapspelletje die ik met mijn gezin speelde (ook als ik niet had gewonnen, stond deze erbij, haha)

♥ Met wie zou je wel je kamer / huis willen switchen?
Ik ben eigenlijk wel heel tevreden met mijn kamer en ik heb niet echt iemands kamer op het oog waarvan ik denk: 'ja, die wil ik!' Ik zou dan in ieder geval voor een kamer gaan waar een enorme gevulde boekenkast instaat, zodat ik wat te doen heb :)

♥ Wat staat er op het eerste kassabonnetje die je vindt?
Deze vraag is geweldig, haha. Ik heb mijn portemonnee uit mijn tas gehaald en het eerste bonnetje die ik eruit haalde, is er een oud bonnetje van de Boni supermarkt. Daar was ik op 1 mei om 12:12 uur, wat grappig.
Dit is wat ik kocht:
- Pannenkoekenmix
- Ananas
- Smeerkaas
- Halfvolle melk
- 3 Pistoletjes´
En dat allemaal voor 3 euro en 16 cent.

♥ Met welke tandpasta poets jij het liefst je tanden?
Dat is meestal de tandpasta die ik het eerste zie, ik heb niet echt een bepaalde favoriete smaak tandpasta, ik kan met alles mijn tanden wel poetsen. Momenteel gebruik ik er vaak eentje van Oral B, met mintsmaak volgens mij.

♥ Hoe ziet de perfecte zondag voor jou eruit?
Lekker niet te veel doen. Een beetje lezen, een beetje schrijven. Genieten van het weer en misschien afspreken met vrienden en een filmpje kijken, onder genot van wat lekker eten. Héérlijk!


Ik nomineer de volgende vijf blogs:
- Nicky van Lovely Time With Nicky
- Zahnina van Logophile
- Hanne van Simply, Hanne
- Louise van Beneficianto
- Emma van Emmablogt

Ik hoop dat jullie onderstaande vragen willen beantwoorden!

Regels voor de genomineerden:
- Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
- Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
- Nomineer vijf andere bloggers en link deze (200 volgers, of minder).
- Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
- Maak een vragenlijstje van elf vragen voor de genomineerden.

Mijn vragen:
#1 Wat is/zijn jouw favoriete blog(s)?
#2 Slaap jij nog met een knuffel? Zo ja, met wat welke knuffel?
#3 Hoe was jouw dag vandaag?
#4 Wat zijn jouw drie favoriete boeken?
#5 Wat is je favoriete eten?
#6 Als je voor één dag een man kon zijn, wat zou je dan doen?
#7 Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
#8 Waar kun jij van wakker liggen?
#9 Waar heb je echt een hekel aan?
#10 Als je overal in de wereld kan wonen, waar zou dat dan zijn? En waarom?
#11 Wat zijn je dromen voor de toekomst?

Zo! Dat was hem alweer. Ik ben heel erg benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen en kan bijna niet wachten deze te lezen! Nogmaals bedankt, Dillys, voor het nomineren.

8 opmerkingen

 1. Leuke vragen en goed nagedacht over de antwoorden! Ik begin je steeds beter te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook graag een pro willen zijn in hardlopen, zodat ik niet na 10 minuten helemaal rood ben en loop te puffen hihi.
  Heel erg bedankt om mij te nomineren! En wat een leuke vragen heb je bedacht zeg! Ik ga mijn best doen om de antwoorden vandaag al online te zetten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk dat je me hebt genomineerd! Superleuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben afgelopen nacht ook gaan slapen met een flanellen pyjama, dus ik begrijp je erg goed, haha. (: Ik speel ook echt veel te weinig een gezelschapsspelletje terwijl het echt super leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk om te lezen (ik zat met zo'n mislukte glimlach achter m'n beeldscherm, haha!), en echt super tof dat je hem hebt overgenomen! Roze rijst lijkt me trouwens ook wel awesome, en we kunnen ook van huis / kamer switchen met de bieb? Maar dan eentje die bijna nooit open is zodat je alle boeken voor jezelf hebt, om ze vervolgens in een schattig zoldertje uit te lezen. Vind ik eigenlijk wel een goed plan. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh leuk ingevuld zeg! Een favoriete liedje op de radio is iets waar ik héél erg blij van word haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha dat je zelf in de selectie zit is toch wel een geinige droom. (Al moet ik toegeven dat het wel een mooie ervaring zou zijn of niet. Gewoon vechten voor een prins in een paleis. Gratiesch eten en mooie jurken. Doe ik het voor!)

  BeantwoordenVerwijderen