Recent Reads

06:00


De afgelopen tijd had ik redelijk veel vrije tijd en daarom heb ik eindelijk weer eens de tijd gehad om een hoop boeken te lezen! Vandaag bespreek ik de drie boeken die ik het laatst gelezen heb. 


HUIVER

"En toen opende ik mijn ogen en waren alleen Grace en ik er nog - helemaal niets behalve Grace en ik - en drukte ze haar lippen op elkaar alsof ze mijn kus binnen in zich wilde houden, terwijl ik dit moment vasthield dat zo kwetsbaar was als een vogel in mijn handen."

Ik las dit boek op aanraden van de allerliefste Nicky en wat ben ik blij dat ik hier aan begonnen ben. Huiver is het eerste deel van een trilogie en gaat over Grace die verliefd wordt op een jongen die iedere winter in een wolf verandert. Persoonlijk vind ik wel dat dit boek erg veel weg heeft van Twilight, maar dat even ter zijde. Dit boek is prachtig geschreven, de schrijfstijl spreekt me enorm aan. Ik ben net als Nicky verliefd geworden op wolfjongen Sam en ik garandeer je dat jij dat ook wordt, als je dit boek gaat lezen. 


DE GODINNENTEST

"Kate gaat met haar ernstig zieke moeder in Eden wonen. Daar ontmoet ze Henry, die beweert de god van de onderwereld te zijn. Zou hij haar moeder kunnen helpen? Maar wat moet Kate daarvan doen?" 

Dit boek is ook het eerste deel van een trilogie. Ik ben echter wat minder enthousiast over dit boek dan over Huiver. Dit boek gaat over mythologie├źn, en over verschillende Griekse goden. Echter, dit boek is totaal anders dan de oorspronkelijke mythologie├źn en ik vond de schrijfstijl niet geweldig. Toch vond ik het plot wel interessant en het boek was alleen daarom toch de moeite waard.BOYD WAS HIER

"Benyamin heeft veel moeite met zichzelf. Op een plek waar niemand hem kent, begint hij als Boyd een nieuw leven. De wereld van liefdeloze seks, onechte vriendschap en bandeloosheid ligt voor hem open."

Ik zal het maar gelijk zeggen: dit boek vond ik helemaal niks. Het was voorspelbaar, een tikkeltje langdradig en ik kwam er maar moeilijk doorheen. Ik ben zelf nooit zo van de Nederlandse boeken (of tenminste, de boeken die oorspronkelijk geschreven zijn in het Nederlands) en zo was ik ook niet van dit boek.


Wat is het laatste boek dat jij gelezen hebt?


2 opmerkingen

  1. De eerste 2 lijken me wel wat, maar ik lees nu 5 boeken tegelijk... Je reviews zijn erg fijn om te lezen en lekker kort.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, ik ben Janne van Beats of (y)our mind, die blog die ik samen met Fenna heb :P
    zo kwam ik hier terecht. Je hebt een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen