My August Goals

07:00


Vandaag is alweer de laatste dag van juli en dat betekent dat augustus morgen begint. In deze blogpost zet ik mijn doelen voor de maand augustus op een rijtje. 
♥ Mijn verjaardag vieren
Op de twaalfde van augustus ben ik jarig. Sinds ik op de middelbare school zit, heb ik mijn verjaardag niet meer voor vrienden gevierd. Dit omdat ik iedereen meestal weg was rond de tijd van mijn verjaardag. Echter wil ik het dit jaar wel weer vieren, misschien dan niet rond de dag van mijn verjaardag zelf, maar aan het eind van de maand als school weer begonnen is. Hoe ik het wil gaan vieren weet ik nog niet, dus heeft iemand suggesties? :)

♥ Mijn kamer een make-over geven
Want ja, een make-over heeft mijn kamer ondertussen echt wel nodig. Roze behang bedekt mijn muren en er hangen schilderijtjes die ik toch zeker heb gemaakt toen ik tien jaar oud was. Ook wil ik mijn bed misschien een andere plaats geven, een nieuw bureau/tafel aanschaffen en mijn boekenkast schilderen. Ik wil het allemaal wat strakker hebben en niet meer in de stijl die ik had toen ik een jaar of tien was.

♥ Een liedje schrijven
Hoewel ik niet super muzikaal ben, is schrijven iets wat ik wel kan. Het is lang geleden dat ik voor het laatst een tekst voor een liedje heb geschreven en ik vind dat het wel weer eens tijd word voor een mooie tekst.

♥ Schoolspullen kopen
Hier zie ik op de een of andere manier tegen op. Ieder jaar weer, ik stel het altijd uit tot het laatste moment. Dit schooljaar wil ik een keer goed voorbereid zijn voor school en niet zonder agenda en gekafte boeken op school aankomen.

 Fotografie
Als laatste wil ik me deze maand wat meer gaan verdiepen in fotografie en photoshop. Mijn camera staat weg te stoffen en ik denk dat zelfgemaakte foto's een goede aanvulling zijn bij mijn blog. Ook zou ik mijn foto's graag goed willen bewerken, maar daarvoor moet ik eerst eens de tijd nemen door uit te zoeken hoe photoshop werkt.


Wat wil jij bereiken in augustus?

5 opmerkingen

 1. Leuk lijstje! Als je er genoeg aan denkt gaat dit je zeker lukken. Heel veel succes alvast! Ik snap het verjaardagsprobleem en het is precies die reden waarom ik nog nooit een verjaardagsfeestje heb gehouden. Het nadeel van in de zomervakantie te verjaren zeker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet nog dat ik vroeger om de zoveel tijd altijd mijn kamer reorganiseerde. Hoe ik die zware kasten en mijn zwaar bed altijd van de ene kant van de kamer naar de andere heb gekregen, geen idee. Maar je kan veel bereiken als je iets echt wil :D Hoo, en schoolspullen kopen, altijd zo fijn! Veel plezier!
  Liefs, Sofie x
  Natuurlijk blond en gezond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke doelen heb je gesteld. Die make-over van je kamer heb ik laatst ook gedaan, heel verfrissend! Echt gaaf dat je een liedje wil gaan schrijven. Zet je hem dan wel even online zodat wij mee kunnen kijken? :) Liefs Fenna

  beatsofourmind.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk lijstje. Veel succes met je doelen, ik ben alvast benieuwd naar het liedje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben deze vakantie ook bezig met een makeover van mijn kamer haha; was ook bij mij ├ęcht eens nodig. Liedjes schrijven zou ik ook wat vaker moeten doen, maar dat neemt dan weer heel wat tijd in beslag.
  Ik hoop dat je al je goals kan bereiken! ;)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen