Mijn oude dagboeken #2

06:00Ruim een maand geleden schreef ik dit artikel, waarin ik jullie liet zien wat ik de afgelopen jaren op een bepaalde dag allemaal heb opgeschreven in mijn dagboek door de jaren heen. Vandaag leek het me leuk om dat nogmaals te doen. Lees je mee?

24 juli 2007
"Vandaag gingen we naar opa toe omdat die jarig word. Hij kreeg 2 kaarsen en bloem shampo  en ik kreeg een tompoes en toen we thuis kwamen gingen we skaten dat was leuk"

Ik heb letterlijk getypt wat er in mijn oude boekje staat, dus met spelfouten en al. Ik kon echt niet schrijven toen ik zeven was.


24 juli 2010 
"Vandaag zijn we naar Brussel gegaan. De metro is eng!"

Een van mijn tantes woont in Brussel en daar gaan we in de zomervakantie vaak heen, zo ook in 2010 dus. De jaren hierna ben ik er ook telkens geweest en ik vind de metro daar na al die jaren nog steeds eng, haha.


24 juli 2011
"We zijn naar Amersfoort geweest met de trein omdat de fiets gratis is in de trein (alleen in augustus). We hebben 1 broek voor mijn broer gekocht en voor mij schriften + etiketen. Toen we terug bij de fiets kwamen hadden er allemaal vogels op onze fietsen gepoept!"

O ja, haha, dit kan ik me ook nog herinneren. De poep zat echt overal, we hadden onze fietsen onder een boom geparkeerd waar allemaal duiven in zaten, niet zo slim, want het zat zelfs op mijn zadel. Bah!


24 juli 2013
"Vandaag zijn we wezen roeien in Utrecht, richting Wijk bij Duurstede. Het was erg leuk! Op de heenweg was de stroom tegen en op de terugweg dus mee. Er zat ook een kikkertje in de boot. 's Avonds aten we krieltjes, sla en pudding met bessensap, dat was echt lekker!"

Roeien, dat is ook iets wat ik vaak in de vakantie doe met mijn gezin. Meestal in Leiden, maar in 2013 blijkbaar in Utrecht. We huren dan overigens altijd een roeiboot, dat is echt heel goedkoop, maar zeker het geld waard.


24 juli 2014
"Vandaag ben ik met mijn broer eerst naar de Emté en Lidl geweest voor boodschappen en daarna nog naar de Boni en Albert Heijn. Nadat we sla met patat hadden gegeten gingen we nog een keer naar de Albert Heijn voor brood, we haalden acht broden. Daarna zijn papa, mijn broer en ik met de bus naar Hoenderloo gegaan, waar we met mijn tante en oom naar lichtshow Lumido in Alpeldoorn gingen. Het was een soort park en er was ook een uitzichttoren. De lichten zelf vielen alleen een beetje tegen. Mijn oom bracht ons met de auto naar huis en om 0:00 lag ik in bed."

In 2014 ging ik wat langere teksten in mijn dagboek schrijven, haha. Maar goed, dat van die lichtshow herinner ik me ook nog. Ik heb zelfs nog foto's vanaf die toren op mijn laptop staan, zoals die hierboven. Dat was best tof.


22 juli 2015
Ook vandaag heb ik nog niks in mijn dagboek geschreven, dat doe ik pas voordat ik ga slapen. Maar waarschijnlijk ga ik vandaag naar mijn oma toe.


Wat heb jij vandaag gedaan?

2 opmerkingen

  1. leuk om te lezen! zulke dingen zijn fijn om te bewaren vooral voor later ^^ ik heb ook nog een dagboek uit 2003 haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook iets van 5 dagboeken. Jammer dat ik er mee ben gestopt eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen