Mijn favoriete Engelstalige YouTubekanalen

06:00Sinds ik YouTube als het ware ontdekt heb, kan ik er niet meer over ophouden. YouTube is een geweldige uitvinding en ik kan bijna niet meer zonder. De kanalen waaruit ik de meeste positieviteit haal, bespreek ik hieronder. Lees je mee?

SHAYTARDS


Begint ze nou alweer over de Shaytards? Ja, ik kan het weer niet laten de Shaytards te noemen. Ze zijn een vloggend gezin en ze wonen in Amerika. Nadat ik voor de eerste keer een video van hun keek, kon ik niet meer ophouden. Ik ben verliefd geworden op moeder Colette, vader Shay en hun vijf geweldige en schattige kinderen. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen op jullie te overtuigen, maar kijk alsjeblieft naar één van hun video's, anders mis je echt het geweldigste stukje YouTube en ik garandeer je ook nog eens dat je verliefd op ze zal worden. Het kanaal van de Shaytards is gewoon een en al positiviteit, vrolijkheid en gezelligheid. Met hun zal je je nooit meer vervelen.


SACCONEJOLYs
De Sacconejolys ken ik pas sinds gisteren, maar ook op Anna en Jonathan ben ik verliefd geworden. Ze zijn een vloggend gezin uit Ierland, maar ze wonen in Engeland. In die ene dag dat ik ze ken heb ik al zeker twintig video's gekeken (niet te geloven) en bovendien uploaden ze ook nog eens dagelijks, dus nu kan ik elke avond kijken! Hun kindjes zijn het toppunt van schattigheid en ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Kortom: alleen maar liefde voor de Sacconnejolys en als je de Shaytards leuk vindt, is dit kanaal ook zeker een aanrader.ELLIE AND JARED
Last, but definitely not least Ellie and Jared! Dit koppel heeft ook twee kindjes en hun kanaal is vergelijkbaar met de Sacconejolys, alleen dan nóg leuker. De eerste video die ik van ze zag, was de geboorte van hun lieve tweede kindje, Calvin, dat was een ontzettend mooie video (ik heb hem hierboven gezet, mocht je nieuwsgierig zijn geworden.) Ik ben helemaal gek geworden op Calvin, maar ook hun eerste kindje Jackson is super schattig om naar te kijken. Ik kan me ook helemaal vinden in de moeder, Ellie, zij is zo lief en zorgzaam voor haar kindjes, dat ik vaak met een vertederende glimlach achter mijn beeldscherm zit te kijken. Mijn enthousiasme houdt hierbij nog lang niet op voor Ellie en Jared, maar ik denk dat je het gewoon zelf moet gaan kijken om te begrijpen wat ik bedoel.


Wat is jouw favoriete youtube kanaal? En kende je deze drie al?


1 opmerkingen

  1. Ik vind vooral als engelstalige youtubers Bethany Mota en My Life As Eva heel leuk! Ik kende deze youtubers nog niet dus ik zal zeker even een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen