Leeft ze nog?

06:00


Hoi, ik wil me even voorstellen voor het geval je me vergeten bent. Ik ben Nienke en ja, ik leef nog. Tien dagen lang heb ik met pijn aan mijn hart helemaal niets op mijn blog gepost, maar vanaf vandaag ben ik weer helemaal terug!

Wat ik de afgelopen tien dagen wel heb gedaan, is het opsluiten van mezelf in mijn isolement (lees: slaapkamer) en mezelf verplicht tot het leren van mijn toetsen. Echter ging het niet helemaal zoals gepland, ik vertoonde veel studie ontwijkend gedrag en vond alles, letterlijk alles interessanter dan het leerwerk. Uiteraard heeft dat ook redelijk wat invloed gehad op mijn cijfers, maar hey, ik ben over na havo vijf, dus het kan me niks meer schelen.


De komende periode moet ik nog drie keer naar school. Moet mijn boeken inleveren, mijn rapport ophalen en als laatst moet ik ook nog naar de toetsterugave. En ja, dat is allemaal op verschillende dagen, heel onlogisch, maar daarvoor moet je bij mijn school zijn. Daarna heb ik pas officieel ├ęcht vakantie, maar stiekem is hij nu voor mij al begonnen.

Nu ik dan eindelijk voor ongeveer zes weken van het leren af ben, heb ik veel meer tijd om andere dingen te doen. Zoals het afwerken van mijn veel te lange summer-bucketlist en uiteraard, hoe kan ik het vergeten, bloggen. Daarnaast ga ik heel misschien ook nog eens op vakantie, met mijn lieve vader en broer, wat betekent dat ik een heleboel foto's kan gaan maken en al mijn avonturen met jullie kan delen. Ik heb er heel veel zin in!

Wat gaan jullie doen deze vakantie?

3 opmerkingen

  1. Ik heb vandaag de laatste toets en daarna moet ik nog 2 keer naar school, maar ik heb ook eigenlijk ook bijna vakantie! Ik moest lachen om je begin gif :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yaaay, you're back! Stiekem wist ik wel dat je nog leefde (whatsapp haha). Maar ik miste je blogs wel! Liefs, Klaske

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb mezelf ook opgesloten in mijn kamer en het leren ging een pak moeilijker bij mij dit jaar zoals bij jou. Studie ontwijkend gedrag, een erg geleerd woord vind ik voor wat het eigenlijk maar is. (: Je doet me eraan herinneren dat ik mijn summer bucketlist nog steeds af moet werken, oeps

    BeantwoordenVerwijderen