De Liebster Award

07:00


Afgelopen week werd ook ik genomineerd voor een Liebster Award. Niet te geloven, haha. De nominatie kwam van Iris van Bloggersnote. Dank je wel, lieve Iris! Let's do this. 

#1 Geef je leven een cijfer (schaal van 1 tot 10)..
Momenteel geef ik mijn leven een zeven. Dit omdat het nu qua school, familie en vrienden allemaal heel goed gaat. Jammer genoeg gaat het qua gezondheid een stuk minder met me, anders had ik mijn leven wel een hoger cijfer gegeven.

#2 Waarom ben je begonnen met bloggen?
Schrijven is altijd al iets geweest wat ik heel graag doe en op mijn blog kan ik heerlijk mijn ei kwijt. Voordat ik mijn eigen blog startte volgde ik ook al een aantal blogs en ik had bij het lezen van die blogs ook altijd al het gevoel dat ik ook zoiets wilde. Uiteindelijk heb ik nu ongeveer een maand geleden mijn droom waar gemaakt en het bevalt me hartstikke goed!#3 Wie is je favoriete zanger(es)?
Dit vind ik een hele moeilijke vraag, ik luister pittig veel muziek en om nou één iemand te kiezen. Hmm. Ik ga dan denk ik toch voor Chrissy Costanza, of nou, nee toch maar niet. Ik ga voor James Young! Zijn stem is heerlijk om naar te luisteren.

#4 Weet je omgeving dat je blogt?
Een deel wel. Een paar van mijn vriendinnen en ook mijn broer weten het. Verder hebben mijn ouders en overige familie geen idee. Ik vertel het ze nog wel eens.#5 Wie zijn je favoriete YouTubers?
Niet moeilijk, by far de Shaytards! Zij zijn zo geweldig, als je ze nog niet kent, shame on you! En als ik Nederlandse YouTubers moet kiezen, staan de jongens van Lieve Bertha bovenaan. Ook Scarlet en Joyce van Ik Vrouw Van Jou staan hoog in het lijstje, vooral hun blog vind ik erg tof!

#6 Hoe laat ga jij doordeweeks naar bed?
Dat verschilt nog wel eens. Als ik de volgende dag vroeg op moet staan (lees: zeven uur) probeer ik tien uur aan te houden, als ik later moet opstaan wordt het meestal elf uur.

#7 Hoe ga jij naar school/werk?
Streep werk maar door, haha. Ik ga met de fiets naar school, ongeveer tien minuutjes fietsen, heerlijk.

#8 Hoe kwam jij bij je blognaam?
Dat is niet zo moeilijk. Ik bedacht me eerst waar ik over wilde gaan schrijven op mijn blog, wat neerkwam op alles wat met mijn leven te maken heeft: lifestyle. Toen plakte ik mijn voornaam ervoor en tadaa, mijn blognaam was geboren.#9 Wat is iets wat je nog niet aan je lezers verteld hebt?
Interessante vraag! Hmm, volgens mij heb ik nog nooit ergens geschreven dat ik een konijntje heb!

#10 Heb je huisdieren?
Deze vraag sluit mooi aan bij de vorige vraag, wat toevallig! Ik heb dus inderdaad een huisdier, een konijn. Vroeger had ik er twee, twee zusjes van elkaar, maar die ene is anderhalf jaar geleden helaas overleden. Als het goed is is mijn konijntje nu bijna zeven jaar oud en ik heb haar als sinds ze een heel klein konijntje was!

#11 Ben jij iemand met één hele goede bff of een met vele vriendinnen?
Allebei eigenlijk, oeps. Ik heb één hele lieve, goede vriendin en daarnaast maak ik ook deel uit van een hele leuke vriendinnengroep.

Ik nomineer de volgende vijf blogs:
Cartouche
Life By Fenn
The Moments of Today
Annebrittures
Happiness is your way

Regels voor genomineerden:
- Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
- Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
- Nomineer vijf andere bloggers en link deze (200 volgers, of minder).
- Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
- Maak een vragenlijstje van elf vragen voor de genomineerden.

Mijn vragen:
#1 Wat vind je het leukste aan bloggen?
#2 Wat hoop je met je blog te bereiken?
#3 Wat is jouw favoriete blog?
#4 Als je overal in de wereld heen kon reizen, waar zou je dan heen gaan?
#5 Wat is je favoriete kledingstuk?
#6 Wat zijn jouw drie favoriete boeken?
#7 Wat is jouw guilty pleasure?
#8 Wat is je favoriete fruit?
#9 Wat wilde je vroeger worden?
#10 Waar ben je het meest trots op?
#11 Wat zijn je dromen voor de toekomst?

Zo, dat was hem alweer! Ik vond het erg leuk om de vragen te beantwoorden. En Iris, nogmaals bedankt voor de lieve nominatie.

10 opmerkingen

 1. Ik had ook een konijntje (nou eigenlijk twee) maar die heb ik aan een meneer gegeven waar ze een grasveld hadden zodat ze wat meer de ruimte hebben. Leuk dat je mij genomineerd hebt! Leuke vragen heb je ook gesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook een konijntje (nou eigenlijk twee) maar die heb ik aan een meneer gegeven waar ze een grasveld hadden zodat ze wat meer de ruimte hebben. Leuk dat je mij genomineerd hebt! Leuke vragen heb je ook gesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je me genomineerd hebt, bedankt! Leuk om je zo beter te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je me genomineerd hebt en leuke vragen heb je gemaakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je het echt een leuke blog, ik denk dat je nog heel groot gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog een klein vraagje: wat bedoel je met guilty pleasure? Waarschijnlijk rare vraag, maar ik wil hem wel graag beantwoorden op mijn blog :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eigenlijk een soort iets dat je leuk vindt, maar waar je je ook voor schaamt. Bijvoorbeeld met knuffels slapen, of dat je soms nog wel eens naar Sesamstraat kijkt, ik roep maar iets ;p. Google anders op guilty pleasure, misschien krijg je dan een beter idee! Wel leuk dat je hem ook gaat doen! Liefs!

   Verwijderen
 7. Ik vind het ontzettend knap dat er een paar mensen uit je omgeving weten dat je blogt! Ik durf zoiets écht niet te zeggen.. Je hebt erg leuke vragen bedacht trouwens! Ik ga ook op dezelfde tijdstippen naar bed, haha. (: En dankjewel voor je nominatie! ♥

  BeantwoordenVerwijderen