Mijn favoriete series

07:00


Nou, ik geef het toe hoor, ik kan soms een echte binge-watcher zijn als het gaat om bepaalde series. Heerlijk vind ik het, om even meegesleurd te worden in allerlei drama! Hieronder bespreek ik een aantal van mijn favoriete series. 


Game of Thrones
Boven aan mijn favorieten lijstje staat absoluut Game of Thrones. Ik ben helemaal bij met de serie en ik moet dus elke week weer wachten op een nieuwe aflevering. De verhaallijnen spreken me zo aan, dat ik zelfs een poging heb gedaan tot het lezen van de boeken. Ik ben nu halverwegen boek één en ik vind het nog steeds geweldig.

Breaking Bad
Breaking Bad was eigenlijk de eerste echte serie die ik ging kijken. Ik zag met een paar vrienden de eerste aflevering en toen vond ik het zo geweldig, dat ik de rest ook ben gaan kijken. Ik heb alles al gezien van de serie en ik vind het jammer dat het niet verder gaat. Er is wel een Spin-Off van de serie, maar die spreekt me niet zo aan.


Vikings
Vikings lijkt ergens in de verte misschien een beetje op Game of Thrones, misschien vind ik het daarom wel zo leuk. Het acteerwerk is sterk en er zitten een hoop knappe acteurs in. Ik ben inmiddels halverwege seizoen twee (van de drie) met kijken en het blijft leuk.

Once Upon A Time
Deze serie is qua acteerwerk en special effects misschien niet zo heel sterk, maar de verhaallijn spreekt me wel heel erg aan. Wel vind ik dat het erg langdradig wordt; als alles eindelijk goed is met iedereen, gebeurt er weer iets nieuws. Ik wil jullie niet spoileren, maar man, er zitten behoorlijk wat mind-fucks in.

Wat is jouw favoriete serie?

2 opmerkingen

  1. Ik vind Game of Thrones ook zó leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk eigenlijk alleen op dit moment 'gossip girl'. GoT vond ik overigens erg tegenvallen, dus ik was na paar afleveringen er al klaar mee.

    BeantwoordenVerwijderen