Mijn favoriete Engelse YouTube kanalen #1

07:00


Hoi, in deze blogpost bespreek ik -zoals de titel al zegt- mijn favoriete, Engelse YouTube kanalen. Ik bespreek de wat onbekendere kanalen, die naar mijn mening zeker het kijken waard zijn.

MANNNTV
Mannntv bestaat uit Adam, Nolan en Nick. Nick en Adam zijn een tweeling en zijn pittig lastig uit elkaar te houden. Maar goed, ze uploaden elke maandag een nieuwe video en de drie jongens bij elkaar zijn hilarisch. Het is een echt comedy kanaal en heel vermakelijk om naar te kijken.


WorldOfHans
Hans is heel erg droog en misschien een beetje vergelijkbaar met de Nederlandse EenhoornJoost. Hij heeft nog niet zo heel veel abonnees en ook nog niet heel veel videos, maar hij is zeker de moeite waard.

BriaAndChrissy
Bria en Chrissy zijn een beetje vergelijkbaar met de Nederlandse IkVrouwVanJou. Ze zijn een lesbisch koppel en maken samen allerlei videos, waaronder ook muziekvideos. Deze twee meiden zijn heel inspirerend en samen ook erg hilarisch. Dit is een echte aanrader!

Mike Tompkins
Mike Tompkins is misschien ook niet de onbekendste YouTuber, maar ook hem wilde ik hierin noemen, omdat hij echt een held is. Op zijn kanaal staan vooral muziekvideos, en hij maakt deze videos allemaal acappella dus alleen met zijn stem. Het is heel gaaf te zien hoeveel tijd en moeite hij in zijn videos steekt en het resultaat mag er zeker ook zijn.


SHAYTARDS
Oké, ik geef het toe, dit kanaal is wel heel erg bekend. Toch wilde ik ze noemen, omdat ze voor mij echt mijn favoriete kanaal zijn en bovendien kennen veel Nederlandse mensen ze geloof ik niet. Het kanaal de Shaytards is een vloggend Amerikaans gezin, met in totaal vijf kinderen. Het is heel erg leuk en interessant om te zien hoe zij leven en de kinderen zijn echt stuk voor stuk ontzettend leuk om naar te kijken.


Wat is jouw favoriete YouTube kanaal?

7 opmerkingen

 1. Oh, ik ken er geen een, shame on me. Ik zal ze 's bekijken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken er ook geen een ^ en dan ben ik nog best wel up to date, dacht ik, haha. Ik ga ze ook eens bekijken, bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Shaytards, ALL THE WAY!
  BOOMSHACKALAKA!
  Nee, sorry, haha, ik liet me even gaan. Maar echt, ik kijk de Shaytards met heel erg veel plezier elke ochtend. :-) Heerlijk begin van mijn dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! BOOMSHACKALAKAA!
   Leuk zijn ze, hè? Ik kijk ze ook altijd 's ochtends, lekker tijdens mijn onbijt, altijd een goed begin van de dag :)

   Verwijderen
 4. Ik ken alleen Mike Tompkins uit jouw rijtje ;) Ben benieuwd naar de andere kanalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken geen enkele uit dit rijtje, maar dan heb ik weer wat nieuws te ontdekken. Ik kijk meestal ook gewoon standaard naar de bekendere zoals zoella, joe sugg enz.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, die kijk ik ook graag! Wilde die niet hier tussen zetten omdat ze zo bekend zijn :)

   Verwijderen