Boeken wishlist

07:00


Ik ben een echte lezer, ik hou er van om me te laten meenemen door verhalen en in een totaal andere wereld te belanden. Ik heb al vreselijk veel boeken gelezen en in deze blogpost laat ik je zien welke boeken ik nog wil gaan lezen. 
Eleanor & Park - Rainbow Rowell
Dit is een redelijk bekend boek en het schijnt dat dit boek vergelijkbaar is met de boeken van John Green. Sowieso ben ik een groot fan van John Green en kan ik me moeilijk voorstellen dat iemand zijn boeken zal overtreffen en daarom ben ik ook zo nieuwsgierig naar dit boek.


The Girl on the Train - Paula Hawkins
Dit boek is ook een bekend boek en is vergelijkbaar met het boek Gone Girl. Ook dat boek sprak me heel erg aan en dat is ook waarom ik zo benieuwd ben naar dit boek.De boeken van Game Of Thrones - George R.R Martin
Ik heb ooit het eerste boek van Game of Thrones in mijn bezit gehad, maar ik kwam er toen nog erg moeilijk doorheen en ik moest het na drie weken inleveren aangezien het van de bibliotheek kwam. Ik was toen halverwege het boek, maar ik heb het boek daarna nooit meer teruggezien. Vandaar dat ik nog verder wil lezen en als ik klaar ben met het eerste boek wil ik de rest ook dolgraag lezen.


Fangirl - Rainbow Rowell
Ik las hier laats een heel erg positief review van op een blog en de schrijver van die blog maakte me hartstikke benieuwd. Dit boek is ook geschreven door de schrijfster van Eleonor & Park. Volgens is dit een herkenbaar, grappig en echt meidenboek.


Shopaholic to the stars - Sophie Kinsella
Tja, ik ben een groot fan van de schrijfstijl van Sophie Kinsella en ik las haar boeken al vier jaar geleden. Nu eindelijk weer een nieuw boek is uitgekomen in de shopaholic serie kan ik niet wachten om hem te lezen.


Before I fall - Lauren Oliver
Ongeveer twee maanden geleden, stond ik letterlijk met dit boek in mijn handen, in de bibliotheek. Ik had er toen nog nooit van gehoord en heb het toen -tot mijn grote spijt- weer teruggelegd en niet meegenomen en sindsdien ben ik het boek, zelfs niet in de winkel, niet meer tegengekomen.

Welk boek wil jij nog graag lezen? 

5 opmerkingen

 1. ik ben ook heel erg benieuwd naar het eerste boek heb er veel goeds over gehoord !

  www.goldandurban.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Eleanor & Park vond ik zelf iets minder, maar ik ben ook heel benieuwd naar The Girl on the Train.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fangirl raad ik je zeker aan, superleuk boek! Bovenaan mijn wishlist staat Girl Online :)


  http://xmylifeasmelisa.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fangirl raad ik je zeker aan, superleuk boek! Bovenaan mijn wishlist staat Girl Online :)


  http://xmylifeasmelisa.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd ook super erg van lezen, vooral vroeger omdat ik mijn leven toen heel saai vond en dat van mensen in boeken was altijd heel spannend. Ik zou nog graag de Iron Fey serie af willen maken, maar een vriendin heeft de laatste delen dus dat zal wel goed komen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen